Scena
13.09.2019. 14:22
R. E.

"EL CAMINO BREAKING BAD MOVIE": Može li film dostići popularnost serije?

el-camino.jpg

Nešto više od mesec dana pre premijere filma "El Camino: Breaking Bad Movie", Netfliks je objavio novi trejler jedne od najgledanije serije svih vremena "Breaking bad" koji je u samo dva dana pogledalo gotovo četiri milijuna ljudi.

"El Camino: A Breaking Bad Movie" uskoro stiže i mnogi se već pitaju može li steći status kakav uživa serija, za koju gotovo niko od kritičara ne spori da je jedna od najboljih serija ovog veka. Može li film postići slično?

https://www.youtube.com/watch?v=ozYbqDiXT3I

Trejler se u potpunosti sastoji od scena iz TV serije "Breaking Bad". Služi kao svojevrsan podsetnik na putovanje Džesija Pinkmena, kojeg tumači Ejron Pol. Sve je to zvučno ispraćeno pesmom Kloi Hol "Enchanted".

Radnja filma "El Camino" prati događaje nakon dešavanja iz pete sezone kultne serije, dok se Džesi nalazi u bekstvu "od svojih progonitelja, zakona i svoje prošlosti".

Povezane vesti - Njujorški filmski festival: Skorsezeov “Irac” otvara, Netflix prvi put učestvuje

S obzirom na to da je prošlo šest godina od kada je poslednja epizoda "Breaking Bada" emitovana, nije loša ideja vratiti se i ponovo pogledati seriju uoči premijere filma koja je zakazan za 11. oktobar.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
09.05.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve