Scena
29.10.2021. 12:00
Tanjug

Od 1. novembra

Film "Toma" uskoro na televiziji

Tlevizor
Izvor: Shutterstock

Film “Toma” Dragana Bjelogrlića, koji govori o životu jednog od najvećih jugoslovenskih boema Tome Zdravkovića, od 1. novembra biće dostupan korisnicima mts televizije i Supernove, najavili su distributeri ovog ostvarenja.

Po rečima distributera, Bjelogrlićevo novo ostvarenje je za kratko vreme privuklo veliku pažnju javnosti - takozvani "impresionistički portret" Tome Zdravkovića, koji svedoči o njegovim skromnim počecima, vrhuncu slave, ali i o ljubavi i prijateljstvu, malo koga je ostavio ravnodušnim.

Kako zbog aktuelne situacije sa pandemijom virusa korona veliki deo javnosti i dalje nije pogledao "Tomu" u bioskopima, kompanija Telekom Srbija odlučila je da svojim korisnicima od 1. novembra pruži mogućnost gledanja ovog ostvarenja iz udobnosti njihovih domova.

Glavne uloge u "Tomi" tumačili su Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Paulina Manov i Andrija Kuzmanović, koji su “verodostojno prikazali duh vremena u kojem je Zdravković živeo i stvarao, dok je za muziku u filmu bio zadužen Željko Joksimović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

I Hrvati poludeli za "Tomom"
Film Tome

Rekordna gledanost

26.10.2021. 08:40

I Hrvati poludeli za "Tomom"

Film ''Toma'' je u Hrvatskoj u prvom vikendu prikazivanja, oborio rekord star 10 godina i postao srpski film s najboljim otvaranjem u toj zemlji u istoriji, nakon što ga je od četvrtka pogledalo 8.035 ljudi.
Close
Vremenska prognoza
light rain
20°C
06.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve