IAKO JE UMRO PRE 64 GODINE: Džejms Din će “glumiti” u novom filmu o ratu u Vijetnamu

IAKO JE UMRO PRE 64 GODINE: Džejms Din će “glumiti” u novom filmu o ratu u Vijetnamu


Džejms Din umro je pre 64 godine, ali će ovaj poznati glumac zahvaljujući CGI tehnologiji ipak igrati u novom ratnom filmu koji bi trebalo da izađe naredne godine.

Film pod nazivom “U potrazi za Džekom” je adaptacija istoimenog romana Gereta Krokera koji se bavi sudbinom 10.000 napuštenih vojnih pasa nakon završetka rata u Vijetnamu. Džejms Din, ili bolje reći njegova CGI verzija, tumačiće u ovom filmu sporednog lika po imenu Rodin, prenosi CBS News.

Foto: IMBD

Foto: IMBD

Novi Džejms Din će biti kreiran uz pomoć starih snimaka i fotografija zvezde filma “Buntovnik bez razloga”, dok će mu drugi glumac dati glas.

Povezane vesti – KETRIN HEPBERN: Bila sam potpuno nezavisna i nisam htela da se udam

Enton Erns režiser ovog ostvarenja objasnio je da su se Džejmsa Dina odlučili posle višemesečnog istraživanja.

“Osećam se počastvovano što nas njegova porodica podržava i preuzećemo sve mere predostrožnosti kako bismo osigurali da njegova zaostavština, kao jednog od najeminentnijih filmskih zvezda, ostane netaknuda.

Foto: IMBD

Foto: IMBD

Mnogi ljudi su već iskazali nezadovoljstvo ovom odlukom autora filma “U potrazi za Džekom”. Popularni glumac Kris Evans je na svom Twitter-u izjavio:

“Ovo je užasno. Šta je sledeće? Softver koji pravi slike Pikasa ili nove pesme Džona Lenona?”. Zvezda filma “Gospodar Prstenova”, Elajdža Vud, na istoj društvenoj mreži je rekao da ova praksa nikako ne bi trebalo da postane normalna u Holivudu.

“Vaskrsenje” Džejmsa Dina na filmskom platnu moglo bi da otvori vrata i mnogim drugim preminulim, legendarnim glumcima, da se ponovo uz pomoć CGI tehnologije pojave u nekim budućim filmovima.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar