Scena
05.08.2021. 23:50

Dani piva u Zrenjaninu

Ko je najbolji pivopija u Srbiji?

pivo, alkohol
Izvor: Shutterstock

Tradicionalna manifestacija "Dani piva" biće održana 36. put u Zrenjaninu od 25. do 29. avgusta. Na više od 15 različitih lokacija odvijaće se različiti programi, a posetioce će moći da uživaju u više od 20 vrsti piva, najavila je Turistička organizacija Vojvodine.

Najatraktiviji programi održavaju se na dva najveća gradska trga - Trgu slobode i Žitnom trgu, a brojni prateći programi će takođe biti veoma atraktvini, najavljuju orgaizatori. 

Sportska takmičenja, takođe, već dugi niz godina čine sastavni deo manifestacije, te neće izostati ni sada. 

Gurmani će uživati u Lovačkoj gulašijadi, ali i u takmičenju - Zlatni kotlić.

Na ovogodišnjim Danima piva biće i Sajam knjiga, prodajna izložba proizvoda iz domaće radinosti, dramske večeri u Gradskoj bašti, izložbe u Narodnom muzeju, festival folklora "Lala" sa gostima učesnicima iz nekoliko evropskih zemalja, rok festival Zrenjanin zove...

A ko je najbolji pivopija u Srbiji, takođemo saznati na Danima piva u Zrenjaninu, na tradicionalnom takmičenju u ispijanju piva. 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li ste spremni za Hladno pivo i gudače na Tašu?
koncert

Koncerti

02.08.2021. 23:05

Da li ste spremni za Hladno pivo i gudače na Tašu?

Pank rok bend Hladno pivo će, 20 godina nakon prvog dolaska u Srbiju, održati svoj najveći samostalni koncert u srpskoj prestonici 21. avgusta na stadionu "Tašmajdan", za koji pripremaju najveće hitove i prvi put svirku u pratnji gudača, najavio je pevač Mile Kekin.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
30.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve