Scena
07.11.2023. 18:20
Promo

Prijavite se!

Lepa vest za svu decu koja pišu pesme

dete, deca
Izvor: Shutterstock

Roditelji, učitelji i nastavnici, svi koji imaju tu sreću i privilegiju da poznaju dete koje piše pesme, ne smeju sedeti skrštenih ruku! Otvoren je jedan veoma lep konkurs i tu talentovanu decu treba prijaviti.

Reč je o konkursu "150 najboljih dečijih pesama" na koje se prikupljaju radovi za buduću zbirku dečijih pesama koja će biti štampana kada se konkurs zatvori. 

Pesme dece uzrasta od 7 do 15 godina, mogu do 15. novembra slati svi učitelji-nastavnici i roditelji, u PDF formatu na e-mail adresu:
[email protected]

Pesme koje se pošalju trebaju biti dužine oko 100 reči, odnosno ne duže od stranice A5 papira. U odabiru najboljih pesama učestvuje tim koji čine profesori i nastavnici srpskog jezika i književnosti.

Tema pesama je slobodna, a jedno dete može konkurisati samo sa jednom pesmom, piše na sajtu Zbirka pesama, gde su navedeni i svi ostali uslovi ovog lepog konkursa. 

1
Izvor: Promo

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dečiji radovi o svemiru leteće u svemir: Evo kako da se prijavite
dete, dečak

Mašta može svašta

01.11.2022. 23:15

Dečiji radovi o svemiru leteće u svemir: Evo kako da se prijavite

Zemlje Svemirske asocijacije Jugoistočne Evrope (SESA) – Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Bosna i Hercegovina, zajedno s partnerima iz Indije lansiraće zajednički satelit u orbitu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
25.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve