MALO PREŠAO, KAO NOV: Na prodaju jedna od najboljih replika Batmobila

MALO PREŠAO, KAO NOV: Na prodaju jedna od najboljih replika Batmobila

Foto: IMBD


Ukoliko se ljubitelj filmova, stripova, ali pre svega crnog viteza i naravno imate nešto novca viška, onda će vas vest o prodaji polovnog Batmobila sigurno obradovati.

Ova crna mašina od 502 konjske snage, prešla je svega 120 kilometara i nalazi se na ruskoj stranici za polovne automobile Auto.ru. U oglasu možete pronaći sjajnu repliku Batmobila koji se pojavljuje u filmu Zacka Snydera “Betmen protiv Supermena”, piše 100 posto hr.

Foto: Auto.ru

Foto: Auto.ru

Dodatna oprema da se smrzneš

Povezane vesti – UPOZNAJTE BOLJE DŽOKERA: Malo poznate činjenice o Hoakinu Finiksu

“Batmobile 2018 I” izgrađen je za moskovski Fast Boom Pro prošle godine nakon čega su ga prilično štedeli i nisu vozili.

Pokreće ga petero-litarski benzinski motor, snage 502 konja i ima automatski menjač.

Foto: Auto.ru

Foto: Auto.ru

Batmobil koji čeka novog vlasnika opremljen je električnim vratima koja se otvaraju na gore, kao i  blindiranim staklima. Ukoliko se odlučite da kupite ovu “zver” na četiri točka imaćete i termokamere za noćni vid, sa mogućnošću zumiranja 255 puta, kao i laserski nišan i imitaciju mitraljeza koji simuliraju pucnjavu.

Ostatak opreme se sastoji od: sportskih sedišta, Aux i USB priključak, satelitsku navigaciju, Android, Bluetooth, servo volan, naravno i klimu i bi-xenon svetla.

Foto: Auto.ru

Foto: Auto.ru

Nije ni skup… Cena je prava sitnica – 55 miliona ruskih rubalja, odnosno nešto više od 700. 000 evra.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar