Scena
23.10.2021. 07:10
R.E.

Popularne serije

Mama i tata nastavljaju da se igraju rata

Film
Izvor: PROMO RTS

Posle velikog uspeha serije "Mama i tata se igraju rata“, Veljko Radisavljević, Jadranka i drugi akteri se vraćaju se na male ekrane. Ovih dana, nadomak Beograda, pala je prva klapa nastavka serije.

“Upoznaćete novog člana naše porodice koji je jako zanimljiv i mislim da će svima ukrasti srce, kao što je i Vida, to jest Lena“, otkriva za RTS Nina Janković Dičić.

"Mama i tata se igraju rata” druga sezona kreće tri godine od poslednje epizode i mi pratimo sve junake, šta se njima desilo, veliko putovanje“, dodaje Gordan Kičić, odnosno Veljko Radisavljević.

A na putovanje je krenuo i glavni junak Veljko, u Kamčatku gde radi treću sezonu serije "Sloveni", koju će snimati i u Beogradu.

Druga sezona imaće 10 epizoda i biće to 10 dana u životima junaka. Scenaristi su Gvozden Đurić, Marko Manojlović i Gordan Kičić koji, sa Manojlovićem, ali i sa Minom Đukić potpisuje i režiju. Dobro poznatim glumcima priključiće se nova imena u novim ulogama.

"Glavna naša premisa je bila, kada smo krenuli da radimo drugu sezonu,  da svim junacima koji su završili u tom trenutku prvu sezonu, da su u naredne tri godine dobili ono što su tražili u prvoj sezoni. Dakle, svima su se želje ispunile. E sad, da li su oni zaista ispunjeni i srećni.... videćemo“, otkriva koscenarista, reditelj i glavni glumac, Gordan Kičić.

Ekipa serije je na terenu naredna tri meseca.

Serija koja je emitovana krajem 2020. godine, osvojila je milione gledalaca, a sve je počelo filmom "Realna priča“ koji je kao scenarista i reditelj potpisao Gordan Kičić.

U prvih 10 epizoda serije, priča nas je vodila na duhovit način kroz život mladih ljudi, koji se nakon velike ljubavi suočavaju sa svakodnevicom u braku, neuspehom na poslu, izazovima u vaspitavanju deteta, ali na prvom upoznavanju realnog života kroz njegove smešne i tužne trenutke.

Upoznali smo protagoniste koji su na pragu srednjih godina, u trenutku kada njihova mladost i sve iluzije u koje su do tada verovali konačno ustupaju mesto odlukama i obavezama koje zahtevaju zrelost.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Squid Game": Jeziva serija koja je opčinila celu Srbiju
Squid Game serija

Da li je i vi gledate?

09.10.2021. 08:35

"Squid Game": Jeziva serija koja je opčinila celu Srbiju

"Squid Game“ je serija koja vašu pažnju zaslužuje pre svega zbog originalnosti, izuzetne ideje i sjajne glumačke postave. Nema sumnje, „Netfliks“ ponovo ima ozbiljan hit koji je spreman da sruši sve postavljene rekorde gledanosti.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
02.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve