“MOJ OMILJENI GLUMAC”: Finiks posvetio deo govora Hit Ledžeru

“MOJ OMILJENI GLUMAC”: Finiks posvetio deo govora Hit Ledžeru

Photo/Chris Pizzello


Hoakin Finiks dobitnik je SAG nagrade za najbolju mušku ulogu u 2020. godinu. Finiksu je ovo još jedno u nizu priznanja za ulogu Džokera, čime još jednom potvrđuje da je glavni kandidat za dobijanje Oskara za glavnu mušku ulogu.

Nakon što mu je uručena SAG nagrada, Finiks je do svog govora posvetio preminulom Hit Ledžeru. Kako je istakao Ledžerova uloga Džokera u “Mraćnom vitezu” poslužila mu je kao inspiracija za njegov performans.

“Stojim ovde sa zaostavštinom mog omiljenog glumca Hita Ledžera”, rekao je Finiks.

Akcenat Finiksovog govora bilo je osvrtanje na njegove kolege koji su bili nominovani za istu nagradu. Govor je počeo ljubaznim rečima o Leonardu DiKapriju, koji je bio nominovan za ulogu u filmu “Bilo jednom u Holivudu”.

“Leo inspiracija si više od 25 godina kako meni tako i mnogim ljudima, Mnogo sam ti zahvalan”, poručio je Finiks Dikapriju.

Photo/Chris Pizzello

Photo/Chris Pizzello

Prešavši na Kristofera Bejla, koji je glumio Betmena u filmu “Mračni vitez”, Finiks ga je pohvalio za svoje konstantno sjajne, nikada loše nastupe.

Povezane vesti – UPOZNAJTE BOLJE DŽOKERA: Malo poznate činjenice o Hoakinu Finiksu

“Nikada nisi imao loš performans. To je jezivo. Makar jednom odigraj loše… Važi?”, zamolio ga je Finiks.

Finiks je pohvalio i Drivera i njegov rast tokom poslednjih nekoliko godina, opisivajući njegove nastupe kao “lepe, neverovatne, duboke”.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

“Adame (Driver) posmatrao sam te poslednjih nekoliko godina… Trebalo je da budeš ovde.”

Potom je prešao na Taron Egerton-a.

“Tako sam srećan zbog tebe… Predivan si u ovom filmu (Rocketman). Srećan sam zbog tebe i ne mogu da dočekam da vidim šta ćeš sledeće da uradiš.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar