Scena
02.12.2021. 18:14
Promo

Spremite se...

Nedostaje vam Sajam knjiga? Imamo lepu vest!

Sajam knjiga
Izvor: Shutterstock

Na Beogradskom sajmu će se od petka, 17. do nedelje 26. decembra u hali 2, pod sloganom "Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu“, održati Sajam knjiga – prodajna manifestacija u čijem središtu se nalaze knjige i čitaoci.

"Na kraju godine, a uoči velikih praznika Nove godine i Božića, za one kojima nedostaje Beogradski sajam knjiga, odlučili smo da sačuvamo tradiciju i čitaocima pružimo mogućnost da ostvare direktan kontakt sa knjigom i autorima", saošteno je iz Beogradskiog sajma.

"Da bismo omogućili da se na sajmu predstavi što veći broj izdavača i trgovaca knjigom i da bi se pružila mogućnost za što širi krug posetilaca, ponuđeni su najpovoljniji uslovi učešća izlagačima i posetiocima."

Po ugledu na velike sajmove knjiga, izdavači će ponuditi svoja nova i već objavljena izdanja, a oni najposvećeniji organizovaće promocije, prezentacije i susrete sa piscima.

U hali 2 Beogradskog sajma okupiće se najverniji poštovaoci knjige u uverenju da je knjiga lekovita i da će uneti optimizam i dobru energiju u Novu godinu, sa željom da nam pruži nove prilike za rast i obrazovanje.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

U Srbiji se slabo čitaju, ali i objavljuju knjige
Čitanje, knjiga 24.8.2021.

12 odsto manje nego 2019.

19.10.2021. 10:18

U Srbiji se slabo čitaju, ali i objavljuju knjige

Prošle godine u Srbiji je objavljeno 10.385 naslova knjiga i brošura, što predstavlja smanjenje od 12,7 odsto u odnosu na 2019. godinu, objavio je Republički zavod za statistiku.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
22.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve