Scena
03.02.2022. 06:05
R.E.

Spremite kokice...

Netflix filmovi u februaru - biće zanimljivo

televizor, daljinski, TV
Izvor: Shutterstock

Netflix nam i ovog meseca pruža raznovrstan repertoar. Tokom februara možemo pogledati neke od starih hitova, ali nas čekaju i novi biografski filmovi, trileri, horori i romanse.

Izdvojili smo nekoliko najzanimljivijih...

Porodica Adams" (The Addams Family (1991))

Film je na repertoaru već od prvog dana februara, a predstavlja jednu sablasna, ali istovremeno i komičnu porodicu. Mortiša i Gomez Adams, njihova deca Sreda i Pagzli, batler koji je ustvari hodajuća šaka, prava su parodija na jednu "idealnu američku porodicu". Ukoliko nikada niste pogledali njihove pustolovine, sada imate priliku da to uradite na Netflixu.

2. februar: "Tinder prevarant" (The Tinder Swindler)

Film je pravi pokazatelj toga koliko je teško pronaći ljubav u modernom svetu. Pogotovo na društvenim mrežama, jer nikad se ne zna ko se krije iza profila savršene ličnosti. Sesili se "svajpovanjem" na Tinderu “mečovala” sa zgodnim milijarderom i kada je pomislila da je "ubola premiju", sustigla je realnost. Međunarodni biznismen ipak nije onaj za koga se predstavio, ali je u trenutku kada to Sesili shvata, već kasno. Tada se bajka pretvara u pravi triler.

 

16. februar: "Kanje trilogija" (Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy)

Trodelni dokumentarni film prati uspon jednog od najpoznatijih repera Kanjea Vesta. Delovi će izlaziti jednom nedeljno, a svaki će hronološki prikazati kako je od repera postao svetski poznat brend.

18. februar: "Teksaški masakr" (Texas Chainsaw Massacre)

Svima su sigurno poznati svi nastavci ovog filma. Netflix verzija prikazuje influensere koji se sele u teksaški grad duhova. Umesto boljeg života, tamo ih dočekuje ubica koji na licu nosi masku od ljudske kože.

20. februar: "Nemoj da me ubiješ" (Don’t Kill Me)

Usled predoziranja sa svojim ljubavnikom, Mirta umire ali samo na kratko... Međutim, ona se budi u potpuno novom svetu koji je ispunjen nasiljem. Film spaja tri žanra: horor, romansu i triler.

Naravno, ovo je samo deo repertoara koji nas očekuje na Netflixu u februaru.

Na OVOM LINKU pogledajte ceo spisak.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Odličnih 5 filmova za koje niste znali da se "kriju“ na Netflixu
Netflix

Šta gledati večeras?

17.12.2021. 14:09

Odličnih 5 filmova za koje niste znali da se "kriju“ na Netflixu

Pored svih filmova koji se reklamiraju i pored preporuka koje dobijamo od prijatelja, ipak nam se svima ponekad dogodi da se zapitamo – šta gledati večeras?
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
01.04.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve