Scena
24.05.2022. 22:25
Promo

Marvel

Novi trejler za film "Tor: Ljubav i grom"

THOR: LOVE AND THUNDER
Izvor: Jasin Boland / Jasin Boland

Dobra vest za ljubitelje Marvela - upravo je objavljen novi trejler za film "Tor: Ljubav i grom“.

Trejler otkriva nove detalje o avanturi boga groma uključujući putovanje na Olimp u kom Zevs (Rasel Krou) dominira. Kris Hemsvort reprizira božansku ulogu i ponovo iznosi svoj humor pred publiku.

Film pronalazi Tora (Kris Hemsvort) u potrazi za samootkrićem. Ali, njegovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor bog kasapin (Kristijan Bejl), koji traži istrebljenje bogova. Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije (Tesa Tompson), Korga (Taika Vaititi) i bivše devojke Džejn Foster (Natali Portman), koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem Mjolnir, kao moćni Tor. Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno.

U režiji Taike Vaititija ("Tor: Ragnarok“, "Džodžo Rabit“, "Tor:Ljubav i grom“), najnoviji film počinje da se prikazuje u bioskopima od 7. jula ove godine.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Stegnite zube i pogledajte DOBAR FILM (Video)
Dobrivoje Ilić

Ksenija Mirković

08.05.2022. 11:50

Stegnite zube i pogledajte DOBAR FILM (Video)

U Srbiji postoji mnogo amaterskih horova, glumačkih trupa i školica glume u kojima deca mogu da iskažu svoje talente, ali su retka mesta na kojima tu mogućnost imaju i oni čije je detinjstvo malo drugačije od uobičajenog.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
21.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve