Scena
22.06.2022. 15:26
R.E.

Rock el Clasico

Obećali su ludilo i... bilo je ludilo na Tašu! (VIDEO)

koncert, Taš, Tašmajdan
Izvor: Ekspres

Da je Dr Nele Karajlić majstor za spetkale, to smo odavno znali. Ali, da hitovi Zabranjenog pušenja mogu tako dobro, ma odlično, da zvuče uz note Bramsa, Betovena, Čajkovskog... nismo mogli ni da pretpostavimo.

Uoči koncerta dvojica umetnika su najavila ludilo i održali su svoje obećanje. Njihov "Rock el Clasico" projekat je jedan od onih koji pomera granice kada je muzika u pitanju, shvatili smo u utorak uveče na Tašmajdanu.

Dr Nele Karajlić i Stefan Milenković su, zajedno sa Gudačkom reprezentacijom mladih, spojili naizgled nespojivo - rok i klasičnu muzike, i to tako da je publika brzo bila na nogama, pevala, igrala, tražila bis...

Osim toga, publika je imala priliku da čuje "Devil in the buissness class i Šostakoviča, "Zvijezda nad Balkanom" i Vivaldija, "Pitbul terijera" i Griga... 

"Ma, dečko sve zna", našalio se u jednom trenutku Dr Nele Karajlić na račun Stefana Milenkovića i nastavio: "Ako želite da vam on svira na svadbi - može!". 

I bilo je veselo na Tašu, ali ne kao na svadbi već kao na svakom koncertu vrhunskih umetnika koji na bini uživaju isto koliko i publika okolo. 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Stefan Milenković o novom projektu: "Nema nespojivih"
VID_3875.JPG

Brend ambasador

27.05.2022. 10:51

Stefan Milenković o novom projektu: "Nema nespojivih"

U skladu sa opredeljenjem da kontinuirano unapređuje korisničko iskustvo svojih klijenata sa ciljem poboljšanja njihovog sveukupnog zadovoljstva uslugama banke, Banca Intesa je, u okviru projekta ,"Banka pod vašim prstima’’, predstavila brend ambasadora novog digitalnog bankarstva, svetski poznatog violinistu - Stefana Milenkovića.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
28.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve