Scena
21.10.2022. 14:10
R.E.

Pošte Srbije

Odeš na Sajam, kupiš knjigu i odmah je pošalješ nekome!

sajam knjiga
Izvor: Shutterstock

Pošta Srbije najavila je da će prvi put učestvovati na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, od 23. do 30. oktobra, gde će predstaviti specijalnu ponudu za slanje knjiga po promotivnoj ceni, kao i sedmodnevni program sa brojnim kreativnim i edukativnim sadržajima iz opsega aktivnosti PTT muzeja, filatelističke delatnosti i promocije literarne, umetničke i kulturne produkcije.

Program će se, kako je precizirano, u potpunosti odvijati na Poštinom štandu, u areni Hale 1 Beogradskog sajma.

Specijalna usluga predviđa posebne pogodnosti za posetioce, da po promotivnoj ceni od 300 dinara za slanje jednog paketa/pošiljke, u specijalnoj ambalaži, pošalju kupljene knjige na bilo koju adresu u Srbiji.
 
U isto vreme, izlagači će imati priliku da sa Poštinim predstavnicima razgovaraju o potencijalnoj dugoročnoj saradnji i povoljnijim uslovima za dostavu knjiga kupcima u njihovim internet knjižarama.

U saradnji sa Beogradskom sajmom, Pošta će svečano obeležiti jubilej ove ustanove, predstavljanjem javnosti prigodne poštanske marke "85 godina Beogradskog sajma", u utorak 25. oktobra, u 12 časova.

Pošta će biti i domaćin promocije kapitalnog izdanja – monografije povodom stogodišnjice rođenja pisca Duška Radovića.

Promocija monografije "100 godina Duška Radovića", priređivača Zorice Hadžić, u izdanju Maskoma, zakazana je u sredu, 26. oktobra, u 17 časova.

Raznovrsne kreativne radionice namenjene su posetiocima i najmlađima, od slikanja poštanskih maraka, kursa kaligrafije, do edukacije na temu kreativne fotografije koju će u subotu, 29. oktobra, u 17 časova održati čuveni umetnici fotografije – braća Zamurović.

Kako je istaknuto, učešćem na Beogradskom sajmu knjiga, prestižnoj manifestaciji sa reputacijom vrhunskog kulturnog događaja u celoj Jugoistočnoj Evropi i interakcijom sa publikom, Pošta Srbije postaje još bliža korisnicima.

Iz Pošte Srbije su pozvali sve posetioce da dođu na njihov štand, učestvuju u kreativnim radionicama, kao i da iskoriste specijalne sajamske pogodnosti.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Povratak napisanih": Prvi Sajam knjiga posle dve godine
knjige, knjižara

Beograd

27.09.2022. 14:57

"Povratak napisanih": Prvi Sajam knjiga posle dve godine

Ovogodišnji Sajam knjiga biće održan na Beogradskom sajmu od 23. do 30. oktobra pod sloganom "Povratak napisanih”, saopšteno je na konferenciji za novinare koja je ovim povodom održana u Starom dvoru.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
27°C
30.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve