Scena
05.08.2020. 17:14
Tanjug

Zbog alarmantne epidemiološke

"ODGOVORNOST PREMA ZAJEDNICI": Sarajevo film festival onlajn od 14. do 21. avgusta

shutterstock_169841813.jpg

Zbog alarmantne epidemiološke situacije u Kantonu Sarajevo, 26. Sarajevo film festival u potpunosti će biti održan u onlajn formatu od

Zbog alarmantne epidemiološke situacije u Kantonu Sarajevo, 26. Sarajevo film festival u potpunosti će biti održan u onlajn formatu od 14. do 21. avgusta, saopštili su danas organizatori.

Festival otvara svetska premijera filma "Koncentriši se, baba" Pjera Žalice u 20 časova koju će svi zainteresovani moći da pogledaju na online platformi ondemand.sff.ba.

Povezane vesti - Reprize neće biti

Putem ove platforme gledeocima će biti omogućen pristup i pratećim programima, kao što su predavanja i razgovori sa autorima.

[caption id="attachment_296009" align="alignnone" width="675"]Shutterstock Shutterstock[/caption]

Kako iz organizacije saopštavaju, odluka je doneta na osnovu uputa i informacija Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo, Vlade Kantona Sarajevo i Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva.

[caption id="attachment_296011" align="alignnone" width="675"]Shutterstock Shutterstock[/caption]

One uključuju i “preporuke stanovništvu na području Federacije BiH da zbog COVID-19 epidemiološke situacije koja se pogoršava izbegavaju javna okupljanja i ograniče svoje kretanje".

Povezane vesti - NIŠVIL U DVA FORMATA – U avgustu onlajn, u septembru zavisi od korone

"Sarajevo film festival na ovaj način potvrđuje odgovornost i obavezu prema zajednici u kojoj deluje. Zahvaljujemo se autorima, gostima, sponzorima i našoj publici na podršci kontinuitetu festivala u uslovima globalne pandemije. Posebno hvala 300 zaposlenih i partnerskih službi koji uprkos složenoj situaciji rade na ovogodišnjem izdanju festivala“, poručili su iz organizacije festivala.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
8°C
15.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve