Scena
23.10.2021. 00:36
R.E

Tragedija na snimanju

Oglasio se Alek Boldvin: Nemam reči...

Alek Boldvin, 23. 10. 2021.
Izvor: EPA / JUSTIN LANE

Holivudski glumac Alek Boldvin izjavio je da mu je "srce slomljeno", nakon što je filmska radnica usmrćena kada je pucao iz scenskog pištolja na setu filma u Novom Meksiku, i dodao da sarađuje u policijskoj istrazi kako bi se utvrdilo kako je došlo do tragičnog incidenta.

"Nema reči kojima bih mogao da prenesem svoj šok i tugu u vezi sa tragičnim nesrećom koja je odnela život Haline Hačins, supruge, majke i naše koleginice kojoj se duboko divimo. U kontaktu sam sa njenim mužem, upućujem saučešće njemu i njegovoj porodici. Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih koji su poznavali i voleli Halinu", napisao je Boldvin u objavi na Twitteru, prenosi Rojters.

Scenski pištolj iz kojeg je ubijena Hačins i ranjen Souza na setu novog filma Aleka Boldvina sadržao je jedan pravi metak, saopštio je sindikat radnika Holivuda u dopisu svojim članovima.

"Glavni glumac je slučajno ispalio jedan pravi metak, koji je pogodio direktorku fotografije Halinu Hačins i režisera Džoela Souzu”, navodi se u dopisu lokalne podružnice Međunarodnog saveza pozorišnih i scenskih radnika (IATSE), koji su preneli “Varajeti” i “Indivajer“.

Holivudski glumac Alek Boldvin nesrećnim slučajem usmrtio je direktorku fotografije i ranio reditelja, kada je u četvrtak ispalio hitac iz scenskog pištolja na snimanju filma u Novom Meksiku, saopštile su lokalne vlasti.

Boldvin, koji je na sopstveni zahtev saslušan i nakon toga pušten, upucao je i ubio Halinu Hačins, direktorku fotografije filma "Rust" i ranio Džoela Souzu, reditelja filma, na ranču Bonansa Krik, popularnoj filmskoj lokaciji južno od grada Santa Fea, navodi se u saopštenju kancelarije lokalnog šerifa.

Hačinsova je helikopterom prevezena u Univerzitetsku bolnicu u Novom Meksiku, gde je konstatovana smrt, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar gde je podvrgnut lečenju zbog zadobijenih povreda.

Težina njegovih povreda nije mogla odmah biti utvrđena.

Šerifova kancelarija je saopštila da nije podignuta optužnica i da istražuju pucnjavu i ispituju svedoke.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šenlučio na svadbi i ranio fotografa
Pištolj

U Resniku

18.05.2021. 14:43

Šenlučio na svadbi i ranio fotografa

Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu na saslušanje je proveden Z.P. (48) koji se sumnjiči da je u subotu 15. maja na svadbi svoje ćerke u Resniku pucao iz pištolja u vazduh, metak je rikošetirao i pogodio fotografkinju A. M. (48) u predelu kuka.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
02.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve