Scena
05.09.2021. 00:19
R.E.

Veče za pamćenje

Partibrejkersi na Tašu: Ko nije bio ne zna šta je propustio (FOTO)

PARTIBREJKERS, 4. 9. 2021.
Izvor: FOTO TANJUG / TARA RADOVANOVIĆ

Taš je naš, govori Cane odavno, a sada je to i pokazao koncertom na mestu na kojem je, kako nam je rekao u intervjuu, prvi put svirao pre 40 godina.

I baš kako je najavio u razgovoru za "Ekspres", da će Partibrejkersi svirati ceo repertoar ali i da će ga "pojačati nekim stvarima koje nisu dugo svirali - znači, teška artiljerija", tako je i bilo. 

"Noć", "Tražim te", "Ako si", "Zemljotres", "Lobotomija", "Ćutanje", "Put", "Kreni prema meni", "1000 godina","Jedan poziv menja sve"... nizali su se hitovi jedan za drugim čitava dva sata i teško je reći ko je viiše uživao - publika koja je horski pevala zajedno sa Canetom, a bilo je u šutke u prvim redovima, ili bend na bini koji se takođe vidno dobro zabavljao na Tašu. 

"Nismo loši, a? Svi zajedno...", rekao je u jednom trenutku Cane.

"Muzika je najveća stvar koju je Bog dao čoveku. Muzika je protiv gašenja ljudskog bića, ona ga uključuje na život, na dobar vajb. Upravo to želimo na Tašu – da svi dođu i da se svi osetimo živim. Oni koji ne dođu slušaće od drugih šta su propustili“, rekao nam je Zoran Kostić u najavi i koncerta i bio je u pravu. 

Pogledajte fotografije, a pročitajte i intervju: 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
01.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve