Scena
07.03.2023. 14:15
R.E.

Radivoje Raša Andrić

Pop i Mare su se konačno vratili! Pogledajte trejler za film "Munje opet"

Munje
Izvor: YouTube screenshot

Kada nam je Radivoje Raša Andrić početkom prošle godine, u razgovoru za "Ekspres", potvrdio da će snimiti nastavak "Munja" uhvatio nas je neizdrž koji nas nije pustio do dana današnjeg. Tako će biti sve do 30. marta kada "Munje opet" budu prikazane na velikom platnu.

Pop i Mare su se konačno, posle 20 godina, vratili. Vreme i okolnosti su se u međuvremenu promenile, a uskoro ćemo saznati koliko je talas promene zahvatio i glavne likove.

Ono što za sada znamo jeste da Pop (Sergej Trifunović) još uvek mašta o muzičkom uspehu, ali dok sanjari on tezgari svirajući obrade osamdesetih. 

Sa druge strane Mare (Boris Milivojević) zarađuje za život tako što noću, od kluba do kluba, razvozi nargile za tinejdžere. 

Tu je naravno i Gojko Sisa (Nikola Đuričko) koji sada vlada dijasporom.

Muzika će i u nastavku igrati važnu ulogu, za koju su ovaj put zaduženi Coby, Vizelj, Sitzpinker, Sasha, Baby Motorolola i Prti Bege.

Pored prvih zvezda, Sergeja Trifunovića, Borisa Milivojevića i Nikole Đurička, gledaćemo i Seku Sablić, Maju Mandžuku, Dragana Marinkovića Macu, Mionu Marković, Ivanu Zečević, ali i Ivana Ivanovića Đusa

"Munje opet" naći će se u bioskopima od 30. marta, a dok iščekujete film, u nastavku pogledajte trejler koji je nedavno stigao!

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dobra vest za ljubitelje filmova "Munje!" i "Kad porastem biću kengur" (VIDEO)
bioskop, film

Napokon nov film!

14.01.2022. 20:35

Dobra vest za ljubitelje filmova "Munje!" i "Kad porastem biću kengur" (VIDEO)

Bez obzira na to što su "Munje!" snimljene 2001. godine, a "Kad porastem biću kengur" 2004. mnoge replike iz tih filmova se citiraju u danas. Njihov režiser, Radivoje Raša Andrić, vratio se na veliko platno porodičnim filmom "Leto kada sam naučila da letim’’.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
21.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve