POSLEDNJI TREJLER ZA FILM “IRAC”: Novo remek – delo Skorsezea

POSLEDNJI TREJLER ZA FILM “IRAC”: Novo remek – delo Skorsezea

Foto: IMBD


Netflix je konačno objavio poslednji trejler za film “Irac” u kome glavne uloge tumače Robert De Niro, Al Paćino i Džo Peši. Dugo očekivani film delo je maestralnog Martina Skorsezea, poznatog po klasicima kao što su “Dobri momci”, “Kazino” i “Dvostruka igra”.

 

Radnja “Irca” prati život plaćenog ubice zaposlenog kod porodice Bufalino Frenka, Irca Širana , koji se u staračkom domu priseća svojih početaka u ovom svetu. Jedan od njegovih zadataka bilo je čivanje Džimija Hofe, kojeg igra Paćino, koji je imao veliki uticaj i povezanost s ljudima iz kriminalnog miljea. Hofa je nestao 1975. godine i njegov slučaj je do danas neređen.

Scenario za film je napisao Stiven Zejlijan, koji u svojoj filmografiji ima “Šindlerovu listu”, “Formulu uspeha” i “Nemoguću misiju”.

Povezane vesti – ŽIVOTNA PRIČA BRANKA LUSTIGA: Od pakla Aušvica do dva Oskara

“Irac” je otpočeo svoj ograničeni bioskopski život u SAD i još nekim zemljama sveta početkom ovog meseca, a za pretplatnike Netflix-a će biti dostupan od srede 27. novembra.

Ovo će biti najskuplji Skorsezeov film do sada s obzirom na to da je radnja filma smeštena u dva razdoblja u kojima će morati da se digitalno dorade likovi koje tumače Robert De Niro, Al Paćino i Džo Peši.

Zbog toga su mnogi filmski studiji odbili da produciraju film. Međutim, Netflix je na kraju podržao Skorsezeov film sa 125 miliona dolara.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar