POSTALI GLOBALNI FENOMEN: Bred Pit i Snup Dog se nude Peaky Blindersima

POSTALI GLOBALNI FENOMEN: Bred Pit i Snup Dog se nude Peaky Blindersima

Foto: IMBD


Za razliku od serija poput “Igre prestola” i “Breacking bed-a”, koje su od samog početka emitovanja postale globalni hit, Peaky Blindersi su pre šest godina, kada su se prvi put pojavili, imali skroman i ne toliko zapažen početak.

Izuzetna produkcija, kadrovi, odličan scenario, priča, kao i vanserijska gluma brzo su se pročuli i serija je iz sezone u sezonu rasla i podizala kvalitet.

Iako je tek nedavno završena peta sezona, aktivno se priča o tome šta bi naredna mogla da donese, ali i ko bi sve od novih glumaca mogao da se pojavi. Koliku popularnost uživa serija, govori i to da su se neke velike svetske face, poput Bred Pita, same ponudile da postanu deo gangsterske ekipe iz Birmingema.

Povezane vesti – Glumci Peaky Blinders-a za snimanje svake sezone iskoriste oko 5.000 cigareta

“Dosta nas ljudi kontaktira i žele uloge. Brad Pit, Snup Dog, A$AP Roki i mnogi drugi. Mislim da ćemo u šestoj sezoni malo odškrinuti vrata slavnim glumcima. Ipak, najbitnije je to da budu dobri. Uzećemo samo najbolje kao što smo učinili sa Samom Claflinom koji glumi Moslija. On je savršen”, rekao je autor serije Stiven Najt za Gardijan.

Foto: IMBD

Foto: IMBD

Povezane vesti – BY ORDER OF THE PEAKY BLINDERS: Najbolje epizode kultne serije

Autorova opreznost ne čudi jer je su slični potezi umeli da naruše status serija. Setimo se samo reakcija fanova “Igre prestola”, kada se u jednoj epizodi pojavio Ed Širan. Iako njegova rola nije bila značajna, ovaj potez autora, uglavnom, nije naišao na odobrenje fanova.

“Uvek je teško kada publika osobu zna iz nekog drugog filma ili serije, a ona samo navrati. To odvlači pažnju”, istakao je Najt.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar