Scena
24.08.2021. 12:30
R.E.

Incident u Nišu

Predrag Gaga Antonijević: "Osećam se loše, poraženo"

tuča
Izvor: Shutterstock

"Osećam se loše, poraženo. To je bila jako ružna i sramna situacija. Napadnut sam van moje moći i bez moje krivice, a na podao, kukavički i mučan način. Više od toga bole komentari, gde je Bjelogrlic pozdravljen i traže se izgovori za napad", rekao je Predrag Gaga Antonijević gostujući na TV Prva.

On je dodao i da je snimao sam glavu i da mora da bude "pažljiv u vezi s tim zbog hematoma".

Antonijević je objasnio i kako je došlo do napada: "Udario me je pesnicom, a to najgore barabe mogu da urade. Vežbao je očigledno sa navijačima. Opsovao mi je Daru, majku, rekao 'ubiću te' i 'što ti mene provociraš'", kaže reditelj i dodaje da je glumica  tvrdi Antonijević i dodaje da je glumica Katarina Radivojević, koja je bila u Bjelogrlićevom društvu, pritrčala i rekla: "Nemoj, i ja bih ga ubila".

B92 piše da postoje nagađanja u vezi sa tim da je pomenuta glumica ljuta na Antonijevića jer joj nije dao ulogu u drugoj sezoni serije "Ubice mog oca".

"Izgleda da su dosta popili, a možda je bilo i nekih supstanci", rekao je Antonijević i dodao da zna da ga Bjelogrlić ne voli jer je, kako kaže, otkrio njegovu korupcionašku aferu.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Bjelogrliću određeno zadržavanje do 48 sati
dragan bjelogrlić

Nasilničko ponašanje

23.08.2021. 12:34

Bjelogrliću određeno zadržavanje do 48 sati

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu glumcu Draganu Bjelogrliću određeno je zadržavanje do 48 sati, jer je kako se sumnja rano jutros više puta po glavi udario reditelja Predraga Gagu Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador".
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
22.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve