Scena
23.08.2021. 09:21
R.E.

Pretukao kolegu?

Pogledajte video: Dragan Bjelogrlić udara Gagu Antonijevića

dragan bejlogrlić, 23. 8. 2021.
Izvor: FOTO FENA / AMER KAJMOVIĆ

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je u ponedeljak rano ujutru, oko 4 sata, u niškom hotelu napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu.

Reditelj Antonijević za Kurir je potvrdio da ga je napao Bjelogrlić: "Bjelogrić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni video dok je počeo da me udara. Sedeo je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem", rekao je za Kurir reditelj i opisao detalje napada.

"Dugo sa njim nisam imao nikakve kontakte, niti sam sinoć imao bilo kakav kontakt. Sedeo sam u svom društvu, sve su to bile kolege, u potpuno drugom delu sale, iza ugla. Ja sam pričao, skoro sam ležao jer je to nizak krevet, pričao sa kolegama, a on je došao iza tog ugla i napao me. Nisam ga video dok me nije počeo udarati. Onda su nas kolege razdvojile, dosta sam potrosen. Pretio mi je, psovao majku, ovakav sam, onakav sam", rekao je Antonijević.
 

"Ja sam pozvao policiju, i ja sam sa svedocima išao u policiju. I njega su vodili da da izjavu. Kamere sve su snimile, a pre toga nismo nikako bili u kontaktu. Psovao je "J**** te Dara iz Jasenovca", ispričao je između ostalog Gaga Antonijević.

Kurir podseća da njih dvojica od ranije nisu u dobrim odnosima.

Niška policija je potvrdila za Tanjug da im je u ponedeljak rano ujutru prijavljen fizički sukob između dve osobe u hotelu Ambasador u Nišu, posle čega su odmah izašla i preduzeli aktivnosti u cilju rasvetljavanja ovog incidenta.

Policija za sada ne otkriva identitet učenika u sukobu i ukazuje da je o svemu obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Nišu koje će doneti odluku o daljem postupanju.

Antonijević je pre izvesnog vremena optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja", što je Bjelogrlić demantovao.

Mediji podsećaju da je Antonijević objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome "da bi moglo da se zaradi 100 soma", a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija.

Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zvezde mediteranskog filma o tome zašto se Srbi i Libanci odlično razumeju
Nadin Labaki, Kaled Mouzanar

Ekskluzivno za "Ekspres"

12.07.2021. 15:31

Zvezde mediteranskog filma o tome zašto se Srbi i Libanci odlično razumeju

Na plakatu filma "Kapernaum“, koji je u Kanu 2018. osvojio četiri nagrade, na beogradskom FEST-u tri, kao i više od 30 priznanja na prestižnim filmskim festivalima širom sveta, a Oskar za najbolji strani film 2019. mu je zamalo izmakao, piše: "Spremite se da vas oduva“.

Baš tako sam se osećala nakon razgovora sa autorima filma: Nadin Labaki umetnicom koja je napisala scenario i režirala film i njenim suprugom Kaledom Mouzanarom, kompozitorom i producentom ovog remek-dela o čijoj popularnosti svedoči i činjenica da se nalazi među prvih 80 filmova na IMDb listi koju kreiraju gledaoci.

To je neoubičajeno visoko mesto za film koji dolazi iz jedne male kinematografije kakva je libanska.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
23.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve