Scena
30.07.2021. 22:25
R.E.

Odazovite se

Rambo Amadeus vas poziva da snimite spot

Gitara, muzika
Izvor: Shutterstock

Rambo Amadeus pozvao je svoje fanove da snime spot za njegovu pesmu "FAP mašina".

"Zanimljivo je, na primer, da nikad nisam snimio studijsku verziju, ni spot za ovu pesmu. Evo, ako neko od vas želi da snimi spot - sebe kako se zeza uz zahuktalu FAP mašinu, samo napred, obradovaćete me", napisao je Rambo Amadeus na svom Facebook profilu.

 

"Fap mašina je pjesma koju sam svirao na skoro svakom koncertu, pa vjerujem da ima snimljenih bar 300 verzija. Jednog dana bi ih valjajlo skupiti sve na gomilu. Ova verzija na primer je - muzički najtemperamentnija, ova ubitačna sekcija Bas Miroslav Tovirac - Bubanj Igor Malešević je kao da ste na leđima raspojasanog krilatog zmaja, koji mlati krilima, bljuje vatru, ali leti veoma precizno, kao samonavodeći projektil. Uvijek se zapitam da li je ovakvu furioznost uopšte moguće ponoviti. I Bojanu Stamenov pohvaljujem pred strojem, čiji prateći vokal daleko nadilazi prateći, pa mu ja tu dođem ko prateći. Prilično sam srećan što gitara, pored ovih virtuoza - zvuči sasvim ubjedljivo. Stvarno jedinstven snimak. Ako nađete još neki snimak Fap mašine, jedinstven po nečemu - ostavite link, da čujemo", napisao je muzičar.

Hoćete li se odazvati pozivu? 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Slavni muzičar: Ne sviram tamo gde traže "papire"
Gitara, muzika

Da li se slažete s njim?

23.07.2021. 20:00

Slavni muzičar: Ne sviram tamo gde traže "papire"

Britanska rok legenda Erik Klepton izjavio je da neće nastupati u dvoranama koje od posetilaca traže potvrde o vakcinaciji protiv kovida-19.
Close
Vremenska prognoza
light rain
5°C
05.12.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve