Scena
21.09.2023. 20:10
R.E.

"El Jefe"

Šakira se ne zaustavlja: U novoj pesmi potkačila i bivšeg svekra (VIDEO)

Šakira
Izvor: Shutterstock

Nakon što je njena pesma u kojoj je prozvala bivšeg supruga i njegovu novu devojku postala veliki hit, Šakira je odlučila da neće da se zaustavlja. U novoj pesmi “El Jefe”, obrušila se na svog bivšeg svekra.

Šakirina nova pesma prikupila je više od tri miliona pregleda za samo sedam sati, nakon što je objavljena na platformi YouTube.

Sanjaš da napustiš naselje, imaš sve što je potrebno da postaneš milioner, skup ukus, mentalitet, samo ti nedostaje plata“, otpevala je Šakira u novoj pesmi “El Jefe”.

Iako mnogo smatraju da je Šakira nazivom nove pesme želela da ismeje nadimak koji su joj dali prijatelji Žerarda Pikea, postoji jedan stih koji je posvetila bivšem svekru.

Kažu da nema zla koje traje više od sto godina, ali moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob“, potkačila je Šakira stihovima nove pesme.

Šta vi mislite o ovom postupku popularne pevačice? Pišite nam u komentarima...

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kada Šakira uzvrati udarac: Metaforama "pregazila" Pikea
Šakira

Novi hit.

15.01.2023. 10:52

Kada Šakira uzvrati udarac: Metaforama "pregazila" Pikea

Kada su pre nekoliko meseci Šakira i Pike okončali vezu dugu 12 godina, bila je to vest koja se nije dugo zadržala na svetskim portalima. Razvod kao i svaki drugi. Novi život ovom razlazu udahnula je informacija da je nekadašnji igrač Barselone bio neveran i da je to bio glavni razlog okončanja dugogodišnje veze.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
23.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve