Scena
23.03.2022. 21:05
Promo

"Bilo jednom u Srbiji“

Sloboda Mićalović: Od devojke baksuza do leskovačkog bisera

MCF/promo
Izvor: MCF/promo

Kako obično biva u malim sredinama – kolale su priče da onaj ko se za nju uvati – pod zemlju će završi, ali Dine, koji je rušio klišee tadašnjeg Leskovca, koji je video ono što drugi ne vide – oktrio je u Ružici čistu, nepatvorenu lepotu. Rodiće se i ljubav!

Transformacija koju doživljava Ružica pred očima gledalaca je u ostvarenju "Bilo jednom u Srbiji“ zaista zadivljujuća, od urokljive devojke "baksuza“ od koje svi beže, do bisera leskovačke čaršije. 

Sloboda Mićalović kaže da joj je lik Ružice pružio mogućnost da odigra sve uloge koje je dugo čekala. 

"Drago mi je što je grad u kome sam rođena i odrasla dobio svoju priču i što će gledaoci moći da vide kakav je to grad nekada bio, u nadi da će on takav ponovo biti. Ružica je baš slika mentaliteta i male sredine koja često ume i te kako da vas uguši i etiketira. Sve dok se ne nađe neko ko će je primetiti i u njoj probudi cvet", kaže Sloboda.

Rame uz rame sa njom stajao je i Nemanja Oliverić koji je kao mesje Dine, sinaesta bez konkurencije, zanat ispekao u pariskim bioskopskim salama, našao novu muzu – ni više ni manje nego Ružicu i odlučio da stane na kraj čaršisjkim pričama...

U filmu igraju i:Viktor Savić, Radovan Vujović, Teodora Ristovski,  Zoran Cvijanović, Dragan Petrović Pele, Boža Marjanović, Andrija Stoilković...

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Domaći filmovi koje ćemo gledati 2022. godine
Film, televizija, kokice

Premijere

25.01.2022. 18:05

Domaći filmovi koje ćemo gledati 2022. godine

Produkcija domaćih celovečernjih igranih filmova biće veoma bogata i u tekućoj 2022. godini, prema podacima dostupnim sa sajta Filmskog centra Srbije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
03.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve