Scena
09.12.2022. 22:30
Promo

Preporuka za čitanje

Stigao nov Koeljo!

koeljo
Izvor: Shutterstock

Paulo Koeljo je jedan od najpopularnijih pisaca u Srbiji, a njegov roman "Strelac", je nov bestseler koji je od ovog petka u prodaji

To je nadahnjujuća je priča o mladom čoveku u potrazi za životnom mudrošću.

Nekada slavan zbog svoje izuzetne streličarske veštine, Tecuja je izabrao da živi povučeno kao drvodelja u zabačenom selu. Jednoga dana u selo će doći čovek koji izaziva Tecuju da se takmiče. Svedok tog nadmetanja biće dečak koji će zadivljeno posmatrati dva vešta streličara, ali samo jedan će znati da mu prenese tajne ovog umeća, kao i velike životne mudrosti.

Priča Paula Koelja podseća nas da su naši postupci neraskidivo povezani sa treptajima duše i da život obeležen strahom od odbacivanja ili poraza nije vredan življenja. „Ne zaustavljaj se ni iz straha ni iz radosti – put strelca nema kraj“, poučiće Tecuja dečaka i čitaoce ove inspirativne i prelepo ilustrovane knjige.

1
Izvor: Promo

Mudrost, velikodušnost i milosrđe učinili su Paula Koelja piscem svetskih bestselera koji nam poručuju da ispunjen život podrazumeva naporan rad, strast, brigu o drugima i hrabrost da se suočimo sa neočekivanim sudbinskim obrtima.

Knjiga "Strelac“ u prevodu Dunje Lozuk, može da se kupi u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Popusti koji nas čekaju u "Noći knjige"
Knjiga, knjige

Spremite se!

03.12.2022. 21:25

Popusti koji nas čekaju u "Noći knjige"

Decembar je mesec koji donosi mnogo radosti, a jedna od njih je svakako "Noć knjige".
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
02.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve