“TELL ME WHO I AM” – emotivnan Netflix-ov dokumentarac koji obećava

“TELL ME WHO I AM” – emotivnan Netflix-ov dokumentarac koji obećava

Foto: IMBD


Netflix se bavio raznim temama u svojim dokumentarcima, ali “Tell me who I am”,(Reci mi ko sam) je možda jedna od najneverovatnijih priča koje smo imali priliku da odgledamo do sada.

Dokumentarac prati priču blizanaca Aleksa i Markusa Levisa. Obojica imaju pedesetak godina, a dokumentarac govori o tome kako se njihov život promenio nakon saobraćajne nesreće koju je Aleks doživeo 1982. godine, kada je imao svega 18 godina, piše Buzz.

Aleks se probudio iz kome sa gotovo potpunim gubitkom pamćenja. Nakon nesreće Markus se našao svom bratu i počeo je da ga uči osnovnim stvarima od toga kako se zove, do vezivanja pertli.

Pokazivao mu je slike iz prošlosti i u Aleksovoj glavi stvorio sliku idealnog detinjstva i idiličnu porodičnu sliku.

Međutim, namerno je izostavio mračnu tajnu, koja je godinama bila skrivena. Iz Aleksovog ugla, slagala ga je osoba kojoj je jedino verovao u životu.

Povezane vesti – “THE WITCHER” STIŽE DO KRAJA GODINE: Netflix se nada da će naslediti “Igru prestola”

U dokumentacu će biti prikazana ista priča iz dva gledišta Markusovog i Aleksovog, sve dok na kraju njih dvojica ne sednu zajedno i ne zaključe ono što su prošli.

Dokumentarni film Ed Perkinsa je izvanredan, ali i mračan. Svakako ga treba pogledati, ali samo ukoliko ste spremni za težak film.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar