Scena
08.01.2022. 22:10
Tanjug

Na šest meseci

TV Happy zabranjena u Crnoj Gori

televizor
Izvor: Shutterstock

Savet Agencije za elektronske medije Crne Gore (AEM) doneo je odluku da se na šest meseci zabrani emitovanje programskog sadržaja TV Happy.

Na šest meseci je zabranjeno emitovanje emisija "Dobro jutro Srbijo", "Vikend", "Jutarnji", "Ćirilica" i "Posle ručka", a savet je prethodno razmatrao da li je došlo do kršenja člana 7. konvencije o prekograničnoj televiziji i člana 6. sirektive o AVM uslugama, prenosi RTCG.

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj tokom nedavnog gostovanja na televiziji Happy izneo je niz uvreda na račun funkcionerke Socijaldemokratske partije iz Cetinja Draginje Vuksanović - Stanković.

Šešeljevo gostovanje na televiziji "Happy" emitovano je 4. januara ove godine, a uvrede koje je izrekao izazvale su brojne reakcije partija i NVO sektora, koji najavljuju tužbe.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novogodišnji televizijski program - iza kulisa
RTS Nova godina

Intervju-Biljana Carević

24.12.2021. 06:05

Novogodišnji televizijski program - iza kulisa

Kada se vatromet ugasi, konfete slegnu, a od ruske salate ostane tek malo za prvi doručak u novoj godini, najviše se priča o novogodišnjem televizijskom programu. Na kojim TV kanalima je bilo najzanimljivije, gde su bili najbolji gosti, ko je gde pevao, koji film je pušten 1. januara...
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
3°C
07.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve