Scena
02.09.2021. 00:20
Promo

Koncerti u septembru

Vlatko Stefanovski i sin: Čekamo vas na Tašu

Vlatko Stefanovski
Izvor: Stefan Rajhl

Ako želite ulepšati letnje veče romantičnim zvukovima gitara i savršenim nizovima muzičkih akorda, dođite 19. septembra od 21h na Tašmajadan na koncert Vlatka Stefanovskog i V3 Tria. Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.  

Stefanovski i V3 trio će spojiti naizgled nespojive stvari poput instrumentalnog rock-a, etno jazz-a, blues i jazz fusion- a. 

"Zadovoljstvo mi je da nastupam na Tašmajadanu i to još sa podmlađenim sastavom, sa Triom V3 , mladom ritam sekcijom koju čine Ivan Kukić na bas gitari i moj sin Jan na bubnjevima. Bez obzira na godine, njih dvojica zvuče neverovatno mlado i entuzijastično, i njihova enerija mi daje vetar u leđa. Drago mi je što sam sarađivao sa njima i na poslednjem albumu. Divno je svirati sa ljudima koji su stalno nasmejani. Nadam se da će i publika koja dođe na predivni Tašmajdan uživati i otići zadovoljna i ispunjena“ , izjavio je Vlatko.

Makedonski muzičar, tvorac grupe Leb i Sol, snimio je 13 albuma, a nakon razlaza grupe, Vlatko stvara uspešnu samostalnu karijeru.

Vlatko Stefanovski kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, prepoznatljiv je po svom posebnom stilu fuzije muzičkih stilova, kombinujući makedonske tradicionalne ritmove i rok zvuk. U svom bogatom opusom može se pohvaliti mnogim uspešnim saradnjama s renomiranim svetskim i domaćim muzičarima.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

O ovome će se pričati: Bora Čorba, Bajaga, Čutura... zajedno na bini (VIDEO)
riblja čorba, 17. 8. 2021.

U čast Miše Aleksića

17.08.2021. 02:18

O ovome će se pričati: Bora Čorba, Bajaga, Čutura... zajedno na bini (VIDEO)

Da li znate vic kada devojka iz centra grada upozna momka iz Zemuna: "Zdravo, ja sam s Taša", rekla mu je, a on njoj: "Ćao, ja sam s Gardoša".

Upravo na tom Tašu davne 1979, samo godinu dana nakon osnivanja benda, Riblja Čorba je imala svoj prvi veći koncert. U ponedeljak uveče su se okupili na istom mestu ali u malo drugačijem sastavu.
Foto
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
27.11.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve