Scena
22.05.2021. 11:05
R.E.

Lady Gaga

"Zatrudnela sam tokom silovanja"

Lady Gaga, Lejdi Gaga
Izvor: EPA / ETIENNE LAURENT

"Imala sam 19 godina i već sam bila u ovom biznisu kada mi je producent rekao da skinem odeću. Rekla sam ne i otišla, ali poručili su mi da će uništiti svu muziku koju sam ikada snimila", rekla je kroz suze Lady Gaga.

Pevačica je bila gost prve epizode TV serijala o mentalnom zdravlju "The Me You Can't See", koju Opra Vinfri i princ Hari zajedno realizuju, a tiče se mentalnog zdravlja. 

Lady Gaga je u toj emisiji objasnila i da je sebi obećala da javnosti nikada neće otkriti ime producenta koji ju je ucenjivao.

"Mislilm da sedam godina o tome nisam pričala, nikome ništa nisam rekla, a nisam znala ni kako to sve da prihvatim. Krivila sam sebe za to što se desilo. Taj događaj me je potpuno promenio", rekla je pevačica i dodala da silovanje nije jedino sa čime se nosi jer je bila i trudna.

"Bila sam prepuna bola, a potom sam otupela, da bi potom nedeljama bila bolesna. Onda sam shvatila da osećam isto onaj bol kao kada me osoba koja me silovala ostavila trudnu na uglu, kod kuće mojih roditelja. Bila sam zaključana mesecima u studiju".

Pevačica je objasnila da je doživela pravi psihički slom i da "nekoliko godina nije bila svoja"

"Magnetne rezonance, rentgeni, ultrazvuk... ništa mi nisu otkrili, ali telo pamti".

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Miki Aleksiću produžen pritvor
zatvor.jpg

Za još 30 dana

21.05.2021. 18:53

Miki Aleksiću produžen pritvor

Viši sud u Beogradu je za još 30 dana produžio pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću (68), optuženom za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole.
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm
21°C
22.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve