Sport
04.03.2023. 16:34
Beta

SD Crvena zvezda

Katai proglašen za najboljeg, Dušanu Saviću nagrada za životno delo

1
Izvor: BETAPHOTO / Nebojsa Parausic

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai proglašen je u subotu u Beogradu za najboljeg sportistu Sportskog društva Crvena zvezda u prethodnoj godini.

Na svečanosti na stadionu "Rajko Mitić", povodom proslave 78. rođendana Sportskog društva Crvena zvezda, nagradu za najboljeg sportistu crveno-bele porodice, koja broji 34 kluba, Kataiju je uručio predsednik Skupštine SD Stojan Vujko.

"Čestitam našoj Crvenoj zvezdi 78. rođendan. Naravno, zahvalio bih svima na nagradi", rekao je Katai.

Štoper Strahinja Eraković proglašen je za najboljeg mlađeg seniora SD Crvena zvezda u prethodnoj godini, dok je za najboljeg kadeta proglašen fudbaler Andrija Maksimović.

Nagrada za životno delo dodeljena je legendarnom fudbaleru Dušanu Saviću. Priznanje mu je uručio Vladimir Petrović Pižon.

"Hvala vam svima, hvala igračima i stručnom štabu na pobedi u derbiju. Ta pobeda je ulepšala titulu i današnji rođendan. Hvala mojoj ekipi, bez njih nikada ne bih bio Dule Savić. Posebno hvala Pižonu, jer je od svih nas napravio da budemo bolji. Hvala porodici što je ovde, posebno unucima", rekao je Savić.

Priznanje "Crveno-belo srce" za najhumaniji klub u Sportskom društvu Crvena zvezda pripala je fudbalskom klubu, baš kao i specijalno priznanje za ostvarene rezultate u prethodnoj godini.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Duljaj: "Odigrali smo dva različita poluvremena"
1

Trener Partizana

03.03.2023. 23:28

Duljaj: "Odigrali smo dva različita poluvremena"

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala dva različita poluvremena protiv Crvene zvezde, kao i da je cilj do kraja prvenstva osvajanje drugog mesta.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve