Sport
27.02.2023. 17:20
R. E.

Odredio svoj tim

Evo ko će biti uz Džaju ako postane predsednik FSS

1
Izvor: ATAIMAGES / Bane T. Stojanovic

Dragan Džajić predao je spisak saradnika sa kojima će voditi Fudbalski savez Srbije ukoliko bude pobedio na Izbornoj skupštini, koja je zakazana za 14. mart. 

Džajić bi za potpredsednike FS Srbije imenovao Branislava Nedimovića, bivšeg ministra poljoprivrede, Branka Zečevića, vlasnika kompanije Metal Fer, Janoša Žemberija, predsednika FK TSC, i Sandru Sremčević, predsednicu ženskog fudbalskog kluba Crvena zvezda, preneo je Sportal.

U Izvršnom odboru FSS bi se našli Dragomir Lazović, predsednik Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije, vlasnik kompanije Matis, Vladimir Petrović Pižon, bivši fudbaler i selektor, Ljubiša Tumbaković, takođe nekadašnji selektor Srbije, Dejan Delević, bivši međunarodni sudija, predsednik Sudijske komisije FS Srbije, privrednik Aleksandar Mihailović, Dragan Simović, predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine, Marko Zdravković, predsednik Fudbalskog saveza Beograda, Vladan Gašić, predsednik FK Trajal, Nebojša Živanović, predsednik regiona Zapadne Srbije i Zoran Ignjatović, predsednik regiona Istočne Srbije.

Takođe, Džajić bi zadržao i Nenada Bjekovića, aktuelnog potpredsednika u FSS, i to tako što bi mu ponudio mesto direktora.

Pre Džajića svoj tim obelodanio je i Nemanja Vidić, drugi kandidat za predsednika FSS, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije i legendarni štoper Mančester junajteda. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Izbori u FSS: Centaršut u glavu sa krila politike
fudbal Srbija

Izborna predigra

27.02.2023. 12:42

Izbori u FSS: Centaršut u glavu sa krila politike

Ponovo su u žiži javnosti izbori. Ovog puta u FSS-u. I ponovo je Srbija, čini se bez pravog razloga, podeljena. To je, tek da se zna, ona zemlja "gde svi igraju fudbal, a pobeđuju u vaterpolu, košarci, rukometu ili odbojci, gde su novinari slobodni da napišu ono što im se naredi, gde se istorija ponavlja svaki dan, gde se svako svakom smeška, a niko nikome ne želi dobro“.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve