Sport
21.11.2023. 12:00
R.E.

Ana Ivanović

"Još se sećam Nadalovih reči o Novaku"

1
Izvor: EPA / DENNIS SABANGAN

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je fascinirana igrom Novaka Đokovića i navela da je oduševljena njegovom vrhunskom formom.

Srpski teniser je pre dva dana osvojio rekordnu sedmu titulu na Završnom ATP Masters sezone u Torinu, pošto je u finalu pobedio Italijana Janika Sinera 6:3, 6:3.

"Sećam se da mi je Rafael Nadala 2008. rekao: 'Ne znam koliko ću izdržati', pre svega zbog povreda. Evo ga Đoković, bori se. Ta činjenica da je Novak toliko jak i zdrav mi je stvarno fascinantna, svaka mu čast na tome", rekla je Ana Ivanović u podkastu "Alesto".

Đoković je ranije obezbedio prvo mesto na ATP listi na kraju godine, osmi put u karijeri.

"Definitivno, svi mi sazrimo i godine donesu svoje, iskustva neka. Đoković se definitivno promenio. I on je nekako čovek, više nije dete i ono što smo bili kada smo imali 18 godina. Mislim da se svi mi konstantno menjamo", dodala je nekadašnja srpska teniserka.

Đoković je u ponedeljak započeo 400. nedelju na čelu ATP liste.

"Iskreno, nismo razmišljati da će toliko trajati. Ono što mi je stvarno fascinantno je to kako Đoković uspeva da održi telo u formi. Naporan je sport, veliki je uticaj na telo, vidimo i po Federeru i Nadalu", izjavila je Ana Ivanović koja se povukla iz tenisa krajem 2016. godine.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"ONI mi daju snagu"
1

Novak posle pobede

19.11.2023. 23:32

"ONI mi daju snagu"

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je posle osvajanja završnog mastersa u Torinu da je ovo jedna od najboljih njegovih sezona u karijeri.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
08.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve