Sport
29.07.2023. 15:47
Beta

Superliga

Šta je Bahar obećao navijačima Crvene zvezde

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Vojvodine imati istu želju za pobedom kao i u meču protiv Fjorentine i dodao da će crveno-beli nastaviti da rade kako bi bili sve bolji i bolji.

"Veoma sam uzbuđen pred početak prvenstva i prvu tamičarsku utakmicu u ovoj sezoni. Očekujem veliki broj navijača na tribinama i sjajan spektakl. Možemo da obećamo jednu stvar navijačima, a to je da će videti isto ono što su gledali i na prijateljskoj utakmici protiv Fjorentine. Ne govorim o golovima i samom fudbalu, već pre svega o želji za pobedom", rekao je Bahar, prenosi klub. 
 

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće sutra od 20.00 na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Vojvodine, u utakmici prvog kola Super lige Srbije.

Bahar je naveo da očekuje da će crveno-beli biti u najboljoj formi pred početak grupne faze Lige šampiona.

"Smatram da je ekipa u najboljoj formi u svakom trenutku, ali svakako će pik fome biti na početku Lige šampiona. Tim je već u ovom trenutku na zavidnom nivou, ali je ujedno i vidljiv napredak iz utakmice u utakmicu. Očekujem da će biti najspremniji na startu grupne faze Lige šampiona", rekao je on.

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Trener Zvezde je naveo da je njegov stručni štab detaljno analizirao ekipu Vojvodine.

"Naravno da smo ispratili utakmicu koju je Vojvodina odigrala protiv Apoela i ne samo poslednju, već i mnogo prethnodnih mečeva, kako bismo bili maksimalno pripremljeni. Vojvodina je dobar tim. Rezultat koji su ostvarili protiv Apoela nije loš. Mogu da se plasiraju u naredno kolo, ukoliko dobro odrade revanš", rekao je Bahar.
 

"Imamo kvalitet i strast. Spremni smo i svesni činjenice će se Vojvodina braniti na našem terenu, kao i da će možda biti potrebno 20 ili 30 minuta da se postigne gol. Imamo pametne i sposobne igrače, koji mogu da reše utakmicu u našu korist", istakao je on.

Bahar nije želeo da govori o mogućim pojačanjima.

"Rekao sam prošli put da ću o igračima koji su mi neophodni govoriti sa menadžmentom kluba, nikada to neću iznositi u medije. Zadovoljan sam trenutnim timom, a ukoliko budem imao neku želju obratiću se gospodinu Terziću", rekao je on.

Govorio je Bahar i o igračkom potencijalu Uroša Kabića.

"Pričao sam sa Kabićem pre 30 minuta, ali ne o Vojvodini, njegovom prethodnom timu. Razgovarali smo o njemu i kvalitetima koje poseduje, kao što to inače radim sa svim igračima. Sjajno govori engleski i veoma je talentovan, upravo zato je u Crvenoj zvezdi. Predviđam mu veliku karijeru, ukoliko bude vredno radio na njoj", rekao je on.
 

Izraelski trener je naveo i da neće moći da računa na Kataija i Mijatovića za meč sa Vojvodinom. 

"Mijatović ima manji problem sa povredom, uz Aleksandra Kataija, oni će sutra odmoriti, svi ostali su spremni... Katai je povređen, svakako je deo tima i bio bi u ekipi da nema probleme sa povredom. Kanga se tek vratio iz Gabona, s obzirom da je imao privatnih problema", rekao je on. 

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Bahar je iskoristio priliku da pohvali izdanja Mirka Ivanića i naveo da je veoma srećan što se Ivanić "vratio".

"Na početku sam razgovarao sa njim i mogu da kažem da raspoloženje nije bilo na zavidnom nivou. Međutim posle razgovora koji se ticao zahteva i očekivanja koje imamo od njega, vidljiv je napredak. Ivanić radi upravo ono što želimo, agresivan je, napada dubinu, igra visok presing, asistira i postiže golove. On je igrač koji je potreban ovom timu", rekao je Bahar.
 

Najavio je trener Zvezde još bolja izdanja svoje ekipe u narednom periodu

"Znamo kakva su očekivanja i da su izuzetno velika, pre svega kod navijača. Verujem u tim i ne plašimo se uspeha. Nastavićemo vredno da radimo kako bismo bili bolji u narednim utakmicama", rekao je on.

Bahar je istakao i da je svestan pritiska, ali je dodao da voli osećaj pritiska i da ga to pokreće.

"Posvećen sam radu i kada osetim koliko ljudi navija za Crvenu zvezdu i očekuje dobre rezultate, to me pokreće da još više radim. Volim da preuzmem pritisak, spremni smo za naredne izazove, ne plašim ih se", zaključio je Barak Bahar.
 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve