ČOVIĆ: Ko nas dočeka banditski kao u Podgorici, vratićemo mu pet puta gore

ČOVIĆ: Ko nas dočeka banditski kao u Podgorici, vratićemo mu pet puta gore

Foto: Nemanja Jovanović


Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović u obraćanju medijima govorio je o odlasku Milana Tomića sa klupe crveno-belih i Svetislavu Pešiću koga bi voleo da vidi kao Tomićevog naslednika, ali i o rivalstvu sa Budućnosti i Partizanom.

Prošlogodišnje finale ABA lige obeležile su nemile scena sa tribina kako u Podgorici tako i u Beogradu, a Čović je imao čvrst stav prema tom pitanju.

“Svaki put ćemo biti još gori, ako nas neko dočeka onako banditski u trećoj utakmici u Podgorici. Onaj ko nama nije dobar domaćin, vratićemo mu puta pet gore”, poručio je Čović.

Covic (3).jpg 1

Čović je takođe istakao da bi odnosi između večitih rivala, Crvene zvezde i Partizana trebalo da budu na višem nivou.

“Odnosi Zvezde i Partizana moraju da budu na boljem bivou. Nemate gotovo nijedan primer sa naše strane koji poništava te reči o uvažavanju. Da li ste videli neki transparent o porodici? Da li ste videli da se skandira, kao što se skandira mojoj porodici? Ali moramo da budemo ravnopravni. Teško da ćemo igrati utakmicu pod takvim uslovima. Otvoren sam za saradnju”, istakao je Čović.

Dotakao se i sutuacije u KS Srbije.

“U KSS gotovo da nemamo nijednog zvezdaša, samo Rakočevića i nismo zadovoljni radom. Istekao im je mandat u januaru 2019. Tvrdimo da su usvojeni falsifikati. Ali nismo želeli da pričamo zbog reprezentacije. Mi nismo nikakav problem, saradnja sa Partizanom mora da bude dobra”, zaključio je Čović.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar