Sport
03.11.2023. 14:38
Beta

Novo saopštenje

Crvena zvezda se žali na Partizan

1
Izvor: BETAPHOTO / Nebojsa Parausic

Košarkaši klub Crvena zvezda saopštio je da do danas nije dobio nijedan termin za treninge svih selekcija kluba u Beogradskoj areni i optužio je Partizan da je "uzurpirao" tu dvoranu.

"Crvena zvezda je imala konkretan dogovor (sa rukovodstvom Beogradske arene) da se termini u velikoj i maloj sali Arene ravnopravno dele, ali sada smo primorani da konstatujemo da je jedan klub (konkretno Partizan) uzurpirao tu dvoranu, za koju ima vrlo povlašćene cene zakupa (koje ne izmiruje na vreme, uostalom kao ni porez Republici Srbiji)", navela je Zvezda u saopštenju.
 

"Zvezdi je rad sa svim mlađim selekcijama (koje za razliku od nekih igraju nacionalna prvenstva i nisu raspuštene) od ključne važnosti, a verujemo i da je od ključne važnosti za interes srpske košarke", dodali su crveno-beli.

Zvezda je podsetila i da je Beogradska Arena sa svim svojim pratećim objektima, u koje spada i mala dvorana, "javno vlasništvo grada i zemlje, a ne privatno vlasništvo pojedinaca, niti Partizana".

"Crvena Zvezda očekuje hitno rešenje ovog problema i nećemo dozvoliti više nikakva nemušta objašnjena i 'kupovinu vremena' u kome sve naše selekcije gube treninge, vreme i takmičarsku sezonu", zaključuje se u saopštenju Zvezde.
 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Čović: "Da sam bio zdrav i tamo, peta utakmica se ne bi igrala..."
Crvena zvezda

Predsednik Crvene zvezde

22.07.2023. 14:35

Čović: "Da sam bio zdrav i tamo, peta utakmica se ne bi igrala..."

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da crveno-beli ambiciozno ulaze u novu sezonu, da taj košarkaški klub vidi kao stabilnog evroligaša sa A licencom i dodao da će pored devetorice koje je ovog leta doveo, u klub stići još dvojica igrača.
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve