DARKO PANČEV: Modrić nije najbolji u istoriji Hrvatske, a kamoli u regionu

DARKO PANČEV: Modrić nije najbolji u istoriji Hrvatske, a kamoli u regionu

EPA/GEORGI LICOVSKI


“Luka Modrić je svakako veliki igrač, jedan od najvećih sa ovih prostora. Fudbal je zbog toga zanimljiv, puno puta daje, ali i uzima. Mislim da on nije ni najbolji hrvatski igrač u istoriji, a svakako nije najbolji na ovim prostorima. Bez obzira na sve velike nagrade koje je sasvim zasluženo osvojio”, rekao je najveći makedonski fudbaler svih vremena i bivši igrač Crvene zvezde Darko Pančev (54) u razgovoru za Večernji list, a prenosi Index.hr.

Pančev je legenda ex-Yu fudbala, čovjek koji se sa Zvezdom popeo na krov Evrope, a osim Modrića dotakao se i Dinama. Poklopilo se da i Dinamo i Crvena zvezda postanu konkurentniji u Evropi s aktualnim trenerima Bjelicom i Milojevićem.

Povezane vesti – DVA PUTA JE DVA PUTA: Zvezdina Liga šampiona više nije slučajnost

“Tako se poklopilo. I obojica su dobri treneri. Ali moje mišljenje je da ako nemaš dobre igrače i dobru ekipu, uzalud ti dobar trener. Znači, dobri igrači ipak su ključni za dobre rezultate”, rekao je pa dodao:

“Ne želim da gledam navijački i favorizujem Zvezdu jer smatram da je Dinamo na ovom području najkonstantnija ekipa po rezultatima. Trenutno, ove dve ekipe imaju najbolje sastave, iako moram da napomenem da je i Partizan polako počeo da gradi dobar tim.”

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar