“DEFINITIVNO SAM ZAINTERESOVAN” Meloun: Vodim dijalog sa Kokoškovim

“DEFINITIVNO SAM ZAINTERESOVAN” Meloun: Vodim dijalog sa Kokoškovim

EPA-EFE/STEVE DIPAOLA SHUTTERSTOCK OUT SHUTTERSTOCK OUT


Trener košarkaša Denvera Majk Meloun rekao je da razgovara sa selektorom Srbije Igorom Kokoškovim, ali da još uvek ništa nije zvanično dogovoreno u vezi saradnje sa KS S.

KS S je pre nekoliko dana objavio je da će Meloun biti deo stručnog štaba košarkaške reprezentacije Srbije na predstojećem olimpijskom kvalifikacionom turniru, koji se u junu održava u Beogradu.

Povezane vesti – Igor Kokoškov: NEMAM DILEMU ODAKLE DOLAZIM

“Vodim dijalog sa Igorom Kokoškovim. Imali smo sjajne konverzacije. Još ništa nije zvanično dogovoreno, ali to je nešto za šta sam definitivno zainteresovan. Nastaviću da razgovaram sa Igorom i Košarkaškim savezom Srbije o tome. Ako postignem dogovor, to će biti sjajno i biće jedna odlična prilika,” rekao je Meloun dopisniku RTS-a iz Sjedinjenih Američkih Država.

Meloun je na pitanje RTS dodao i da razgovori koje vodi sa Savezom nemaju nikakve veze sa Nikolom Jokićem i da ne može da govori u Nikolino ime, kao i da ne zna da li će Jokić igrati ili ne.

EPA/JOHN G. MABANGLO CORBIS OUT

EPA/JOHN G. MABANGLO CORBIS OUT

“Moji razgovori sa Igorom su striktno između nas dvojice i ne želim da dodajem nikakav pritisak na Nikolu. To je poslednja stvar koju bih hteo da uradim”, zaključio je Meloun.

Povezane vesti – NA KRILIMA DŽOKERA: Jokić dabl-dablom vodio Denver do 30. pobede

Srpski košarkaš Nikola Jokić upitan je o svom nastupu na kvalifikacijama u junu i angažmanu Melouna.

“Pa ja ne znam. Ne znam ni za trenera, ne znam ni za mene… Fokusiram se sada još na ovu sezonu, još je ostalo 39-40 utakmica. Puno je to, stvarno. Nema odgovora za sada”, rekao je Jokić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar