Sport
10.06.2023. 09:09
R. E.

Novak čestitao Jokiću

Kad majstor podrži majstora

1
Izvor: ATAIMAGES / M.M.

Nikola Jokić predvodio je Denver do još jedne pobede i sada ih samo korak deli do šampionskog prstena NBA lige. Nakon uspeha stigle su brojne čestitke, uključujući i onu od Novaka Đokovića.

Srbija slavi!

Najpre je Novak Đoković u Parizu izborio plasman u finale Rolan Garosa, a onda je Jokić sa Denverom stigao do prve meč lopte za titulu u NBA ligi.

Srpski teniski as i prethodnih dana potvrdio je da prati dešavanja u finalnoj seriji između Denvera i Majamija, odnosno svog zemljaka Nikolu Jokića, koji je jedan od najzaslužnijih za sjajne partije Nagetsa ove sezone.

I nakon četvrtog meča, Đoković je našao vremena da čestita Jokiću na važnom trijumfu i još jednoj odličnoj partiji.

Srpski centar priznao je da mu je ta poruka vrlo važna, ali i da je kao i ostali građani Srbije veoma ponosan na to što Đoković postiže.

"Javio mi se Novak, poslao mi je poruku, zaista! Neverovatan je, ispisuje istoriju svaki put kad je na terenu i sigurno će završiti kao jedan od, ako ne i najbolji svih vremena. Ima priliku za još jedan trofej. Neverovatan sportista i velika je čast biti njegov zemljak s obzirom kako nas predstavlja u svetu. Srpski narod je ponosan na njega", preneo je RTS izjavu Jokića.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nikola Jokić i magija bizarne genijalnosti
Nikola Jokić 26.5.2023

Šerif NBA karavana

26.05.2023. 14:54

Nikola Jokić i magija bizarne genijalnosti

O Nikoli Jokiću, čini se, sve je napisano. Ipak, iza ovog utiska, ako je uopšte istinit, nema tačke iz prostog razloga jer magični Srbin ima nameru, prkoseći mnogim silama, da i dalje na svoj način igra košarku. I da pobeđuje. Naravno, u dresu Denvera.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
10.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve