Sport
22.01.2024. 09:45
R. E.

Australijan open

Đoković za polufinale pre petlova, a to može biti nezgodno

1
Izvor: Beta / AP / Asanka Brendon Ratnayake

Organizatori Australijan opena objavili su termin kada će branilac trofeja Novak Đoković igrati četvrtfinalni meč protiv Tejlora Frica.

Srpski as će se Amerikancem sastati u utorak, oko pet časova po srednjeevropskom vremenu, a 15 po tamošnjem. Biće to drugi duel zaredom koji će igrati u dnevnom terminu u Melburnu.

To može predstavljati problem za najboljeg igrača sveta, budući da se u Australiji očekuje izuzetno topao dan, sa temperaturom oko 30 stepeni Celzijusa.

Pobednik meča Đoković - Fric sastaće se u polufinalu Australijan opena sa boljim iz duela između Italijana Janika Sinera i Rusa Andreja Rubljova, koji će igrati poslednji duel dana na Rod Lejver areni.

Đoković je protiv Frica, koji je trenutno 12. igrač sveta, odigrao osam mečeva u karijeri i nema nijedan poraz. Poslednji put slavio je u četvrtfinalu US Opena prošle godine.

Novak juri rekordni 11. pehar grend slema u Melburnu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ćaćić i Molčanov bez četvrtfinala AO
Australijan open

Melburn

21.01.2024. 09:00

Ćaćić i Molčanov bez četvrtfinala AO

Srpski teniser Nikola Ćaćić i njegov partner u dublu Ukrajinac Denis Molčanov nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto su izgubili od italijanskog dubla Simonea Bolelija i Andree Vavasorija posle dva seta, 2:6, 2:6.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
08.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve