Sport
02.12.2021. 12:02
R.E

"Dobre su nam šanse"

Đoković o meču protiv Hrvatske...

Spain Davis Cup Tennis
Izvor: Tanjug / AP / Manu Fernandez

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da očekuje težak meč protiv Hrvatske u polufinalu Dejvis kupa.

Pobedom protiv Kazahstana (2:1) teniska reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Dejvis kupa, gde će joj u petak protivnik biti selekcija Hrvatske.

"Dueli Srbije i Hrvatske donose ekstra pritisak, ali i motivaciju. Među nama igračima postoji veliko poštovanje i prijateljstvo, poznajemo se odlično i nema iznenađenja. Protiv Marina Čilića sam igrao puno mečeva, mladi Borna Gojo je dokazao potencijal pobedom protiv Sonega, a tu je i najbolji dubl sveta Nikola Mektić - Mate Pavić", rekao je Ðoković posle plasmana u polufinale.

"Mnogo nam znači dan odmora i nadam se da ćemo zabeležiti pobedu na startu, da bi nam kasnije bilo lakše. Imamo odličnu hemiju u timu, idemo na pobedu i mislim da su nam dobre šanse", rekao je Ðoković.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Za trenere nije bitno koliko znaju, već koga znaju
Fudbal

"Nekad su bili bogovi..."

30.11.2021. 06:05

Za trenere nije bitno koliko znaju, već koga znaju

Svakog fudbalskog proleća i jeseni ili bolje rečeno kad god im tako nešto padne na pamet, što zapravo i nije neka pamet, umišljeni moćnici i nadobudni fudbalski funkcioneri ih smenjuju. Misli se na trenere. Oni, treneri, umesto da vrište zbog svega što ih je snašlo uglavnom skrhani sramotom ćute i uprkos tome što usput gutaju knedlu za knedlom na kraju ostaju gladni. I bez posla. Nepisano pravilo za njih glasi: ako se suprotstaviš, više te nema. Naravno ne bukvalno, već samo na apsurdnoj sceni srpskog fudbala i možda nešto malo šire.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve