Sport
26.08.2021. 12:08
Tanjug

US Open

Đoković: Želim još jedan trijumf

Novak Đoković, 31. 7. 2021.
Izvor: EPA / RUNGROJ YONGRIT

Imao sam mnogo odmora, baš dosta za tenisera, tri i po nedelje od poslednjeg meča, imam najbolju sezonu što se tiče gren slemova i nadam se da to mogu da krunišem još jednim trijumfom, rekao je najbolji teniser sveta Novak Ðoković uoči starta US Opena.

Ðoković ima priliku da postane prvi teniser posle Roda Lejvera, koji je 1969. godine osvojio četiri gren slema u kalendarskoj godini.

"Sjajno leto je iza mene, dosta me je iscrpelo, ali ne mogu da se žalim. Imam najbolju sezonu što se tiče gren slemova, ali želim još jedan trijumf", izjavio je Ðoković za ESPN.

Srpski teniser osvojio je ove godine Australijan open, Rolan Garos i Vilmbldon, ali nije uspeo i olimpijsko zlato u Tokiju, gde je u polufinalu poražen od Nemca Aleksandra Zvereva.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Najveći podržavaju najveće: Đokovićev PTPA dobi jak oslonac
Novak Đoković, 24. 8. 2021.

Tenis

24.08.2021. 11:02

Najveći podržavaju najveće: Đokovićev PTPA dobi jak oslonac

"Ne može svako da bude najbolji u sportu u kojem se takmiči, ali je važno da sportsko borilište bude izjednačeno koliko je to moguće. Zato je za svaki sport veoma važno to što Vasek i Novak rade u tenisu - vode brigu o svakom igraču. Svako ko pazi na malog čoveka za mene zaslužuje sve čestitke", poruka je Vejna Greckog, jednog od najboljih sportista svih vremena.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve