Sport
01.07.2023. 08:47
R.E.

Đozep Marija Iskierdo

Kad asistent Željka Obradovića sumira sezonu...

željko obradović, 12. 6. 2023.
Izvor: EFE / Juan Carlos Hidalgo

Asistent Željka Obradovića Đozep Marija Iskierdo dao je intervju za "Mundo deportivo" gde je govorio o protekloj sezoni i otkrio neke zanimljivosti.

O tuči sa Realom rekao je: "Svakako da je tuča je uticala na tim. Dobili bismo seriju sa 3-0, da su stvari ostale kako su se razvijale. Bio je tu i tragičan događaj u Beogradu, pred treću utakmicu, cela Srbija je bila u šoku, sve nas je pogodilo". 

"Lesor je često menjao timove u Evroligi, nigde nije dobio novi ugovor ali kada je došao u Partizan postao je najbolji skakač Evrolige. I Egzum je bio dobar u Brasi ali je tek sa nama posato fantastičan, a isto važi i za Smailagića, Trifunovića, Madara... Radujem se budućnosti nekih od njih, ali bi bila šteta da ih izgubimo. Ključ svega je Željko Obradović", kaže Đozep Marija Iskierdo i dodaje:
 
"Lepo je kada pobeđujete, ali igračima tako raste cena. Biće ponuda koje nećemouspeti da ispratimo. Uvek kažem da je ono što ne sme da nam nedostaje - Željko Obradović. Igrači dolaze i odlaze, ali kada Željko bude otišao, to će biti problem. Biće teško, ali staza je utabana".
 

Što se Kevina Pantera tiče, asistent Željka Obradovića kaže da je "on ubica": "Sjajan momak i vredan radnik. Često se dešavalo da dođe sat vremena pre treninga i šutira na pomoćnim trenerima. Onda odradi trening, pa ostane posle da nastavi da šutira. Lider, ekonomičan sa loptom i izvanredan saigrač".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
light rain
22°C
07.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve