ĐORĐEVIĆ POTVRDIO SUMNJE: Teodosić 99 odsto neće ići na Svetsko prvenstvo

ĐORĐEVIĆ POTVRDIO SUMNJE: Teodosić 99 odsto neće ići na Svetsko prvenstvo

FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ bk


elektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević izjavio je danas da kapiten Miloš Teodisić 99 odsto neće putovati na Svetsko prvenstvo u Kinu.

“Što se Teodosića tiče, u ovom trenutku nije dobra slika. Juče smo napravili novu magnetnu rezonancu, ruptura od 4,5 milimetra jos postoji. To će ga onemogućiti da ide s nama u Kinu, a 99 odsto je da Teodosić neće ići ni na Svetsko prvenstvo”, rekao je Ðorđević na konferenciji za medije u Kraun Plazi pred odlazak u Kinu.

Povezane vesti – KINA KAO SUDBINA: Sve sličnosti sa čuvenim Indijanapolisom kad smo postali prvaci sveta

FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ bk

FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ bk

Selektro reprezentacije se osvrnuo i na sastav kojim raspolaže, kao i na to na kojim pozicijama planira da koristi Bjelicu.

“Jako sam zadovoljan koncepticijom tima. i Na SP 2014. smo išli sa 6+6, šest spoljnih i šest visokih igrač, sa četiri “petice”. I ovom trenutku može da se desi da ćemo to ponoviti. Postoje ideje za pomeranje igrača sa nekih pozicija na druge koje mogu da pokriju. Nadam se da će dati dobra rešenja. Imamo “sajz”, impozantnu visinu i fizičku prednos. U mojoj glavi ima ideja kojima ćemo probati da dobijemo dobre stvari na terenu odatle. Igrač poput Bjelice može biti izutetno koristan u tim idejama. Probali smo ga na poziciji “tri” gde može dosta da pomogne s obzirom na izuzetan kvalitet kreacije iz driblinga. Dosta ideja se rodilo za vreme utakmica i treninga. Imamo određeni sistem koji je prepoznatljiv, koji se zna, daje nam sigurnost i samopouzdanje”, istakao  je Đorđević.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar