“DOŠAO SAM, VIDEO I POKORIO” Ibrahimović: Sad se vratite gledanju bejzbola

“DOŠAO SAM, VIDEO I POKORIO” Ibrahimović: Sad se vratite gledanju bejzbola

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY EDITORIAL USE ONLY


Posle godinu dana i osam meseci, 58 odigranih utakmica i 53 postignuta gola, Ibrahimovićevoj avanturi u La Galaksiju došao je kraj. Vreme je za nove izazove i najverovatnije promenu kontinenta.

Vest o okončanju saradnje sa Galaksijem, Ibrahimović je, u svom stilu, objavio na Twitter-u.

“Došao sam, video i pokorio. Hvala LA Galaksiju što mi je omogućio da se opet osećam živim. Navijači Galaksija, želeli ste Zlatana, dao sam vam Zlatana. Nema na čemu. Priča se nastavlja. A vi se vratite gledanju bejzbola.”

Iako je nedavno napunio 38 godina, Ibrahimović ne planira da okači kopačke o klin. Epizodi u Americi je došao kraj, ali se čini da Ibrahimoviću neće biti teško da pronađe novi klub jer ponude pristižu sa svih strana.

 EPA-EFE/PAUL BUCK

EPA-EFE/PAUL BUCK

Boka Juniors, Napoli, Milan, Bolonja… Samo su neki od klubova koji stoje u redu za Ibrahimovićev potpis. Međutim, nije isključeno da se Ibrahimović ipak odluči za Španiju. Priče o njegovom povratku Iberijsko poluostrvo pogrejala je njegova nedavna objava na Instagramu u kojoj je izjavio – “Španijo vraćam se”.

Povezane vesti – IBRAHIMOVIĆ: Nisam životinja pa da me postave kako bi me ljudi gledali

Ono što je sigurno jeste da će klub koji obezbedi Ibrahimovićev potpis sigurno profitirati, a da će navijači uživati u njegovom prepoznatljivom šou i fudbalskim majstorijama.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar