Sport
14.11.2019. 13:33
M. P.

"DOŠAO SAM, VIDEO I POKORIO" Ibrahimović: Sad se vratite gledanju bejzbola

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Posle godinu dana i osam meseci, 58 odigranih utakmica i 53 postignuta gola, Ibrahimovićevoj avanturi u La Galaksiju došao je kraj. Vreme je za nove izazove i najverovatnije promenu kontinenta.

Vest o okončanju saradnje sa Galaksijem, Ibrahimović je, u svom stilu, objavio na Twitter-u.

"Došao sam, video i pokorio. Hvala LA Galaksiju što mi je omogućio da se opet osećam živim. Navijači Galaksija, želeli ste Zlatana, dao sam vam Zlatana. Nema na čemu. Priča se nastavlja. A vi se vratite gledanju bejzbola."

Iako je nedavno napunio 38 godina, Ibrahimović ne planira da okači kopačke o klin. Epizodi u Americi je došao kraj, ali se čini da Ibrahimoviću neće biti teško da pronađe novi klub jer ponude pristižu sa svih strana.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/PAUL BUCK

Boka Juniors, Napoli, Milan, Bolonja... Samo su neki od klubova koji stoje u redu za Ibrahimovićev potpis. Međutim, nije isključeno da se Ibrahimović ipak odluči za Španiju. Priče o njegovom povratku Iberijsko poluostrvo pogrejala je njegova nedavna objava na Instagramu u kojoj je izjavio - "Španijo vraćam se".

Povezane vesti - IBRAHIMOVIĆ: Nisam životinja pa da me postave kako bi me ljudi gledali

Ono što je sigurno jeste da će klub koji obezbedi Ibrahimovićev potpis sigurno profitirati, a da će navijači uživati u njegovom prepoznatljivom šou i fudbalskim majstorijama.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve