Sport
14.03.2024. 16:35
R.E./Tanjug

Dragan Džajić

"Ugovor s Piksijem do 2026"

Dragan Stojković Piksi, ATA IMAGES, 2.12.2023.
Izvor: ATAIMAGES / Antonio Ahel

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić izjavio je danas da očekuje da će FSS da produži ugovor sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem do 2026. godine.

"Bilo je reči ovih dana o tome, očekujem da ćemo potpisati ugovor sa Stojkovićem do 2026. godine. Potreban je jedan kontinuitet, mislim da je to jedan logičan, normalan i očekivan epilog", rekao je Džajić za Tanjug.

On je prokomentarisao činjenicu da je golman Rome Mile Svilar odbio poziv selektora Srbije.

"To je jednostavno bila njegova odluka. Ja to ne opravdavam, ali činjenica je da je on dugo godina živeo u inostranstvu. Nije to goruće pitanje za našu reprezentaciju, imamo mi dovoljno dobrih golmana. On je tako odlučio, videćemo kako će biti u budućnosti. Mislim da naša reprezentacija nema razloga da tuguje zbog toga što se desilo, jer imamo dobre golmane", dodao je prvi čovek FSS.

Srbija će 21. marta odigrati prijateljski meč sa Rusijom u Moskvi, a "orlovi" će se četiri dana kasnije sastati sa Kiprom u Larnaki.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Srbija ostaje bez bisera: Selektor Nemačke zvao Pavlovića
1

Menja Gorecku

12.03.2024. 15:27

Srbija ostaje bez bisera: Selektor Nemačke zvao Pavlovića

Mladi fudbaler Bajerna iz Minhena Aleksandar Pavlović pozvan je u reprezentaciju Nemačke za predstojeće prijateljske utakmice, što znači da neće moći da zaigra za selekciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve