Sport
13.06.2019. 14:20
R.E./Foto:EPA

DURENT POSLE OPERACIJE: "Moj povratak kreće od ovog trenutka"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Dva dana nakon neuspešnog povratka na parket i nove povrede, Kevin Durent je operisan.

Nakon mesec dana odsustva zbog povrede lista, jedan od najboljih igrača današnjice vratio se u tim kako bi pomogao svojoj ekipi u petoj utakmici protiv Toronta. Utakmicu je počeo odlično, za 11 minuta postigao je 11 poena, ali se onda odjednom zaustavio i seo na parket. Ponovo se povredio. Stradala mu je Ahilova tetiva, što je nakon utakmice potvrdio i Generalni menadžer GS.

Povezane vesti - OD ZMIJE DO HEROJA: Da li će Durentova ikada više biti ista

Nakon operacije, oglasio se i sam Durent iz bolničkog kreveta.


View this post on Instagram

What’s good everybody I wanted to update you all: I did rupture my Achilles. Surgery was today and it was a success, EASY MONEY My road back starts now! I got my family and my loved ones by my side and we truly appreciate all the messages and support people have sent our way. Like I said Monday, I'm hurting deeply, but I'm OK. Basketball is my biggest love and I wanted to be out there that night because that’s what I do. I wanted to help my teammates on our quest for the three peat. Its just the way things go in this game and I'm proud that I gave it all I physically could, and I'm proud my brothers got the W. It's going to be a journey but I'm built for this. I’m a hooper I know my brothers can get this Game 6, and I will be cheering  with dub nation while they do it.

A post shared by 35 (@easymoneysniper) on Jun 12, 2019 at 12:54pm PDT

 

"Pokidao sam ahilovu tetivu. Operacija je bila danas i bila je uspešna. Moj povratak nazada kreće od ovog trenutka. Zahvalan sam na svim porukama podrške. Kao što sam rekao u ponedeljak, boli me sve ovo, ali sam OK. Košarka je moja najveća ljubav i želeo sam da igram to veče. Želeo sam da pomognem saigračima u pohodu na treću uzastopnu titulu. Jednostavno se ovo desilo i ponosan sam što sam dao sve od sebe i što su moja braća pobedila", napisao je Durent na Instagram profilu.

Durent ima 30 godina, u septembru će napuniti 31 i povreda ahilove tetive mogla bi dosta da mu utiče na dalju karijeru u NBA.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve