Sport
20.06.2023. 22:59
Beta

Trener Zvezde

Ivanović: "Moramo da verujemo da možemo da dobijemo"

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da je finalna serija ABA lige opravdala očekivanja, kao i da će u odlučujućoj petoj utakmici presuditi individualni kvalitet.

"Dosad smo i jedni drugi koristili domaći teren, sad u petoj utakmici mi idemo da dobijemo, mi moramo da verujemo da možemo da dobijemo, znam da će biti teško tamo, ali pre svega u šta ovi igrači veruju, to je u svoj potencijal", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

Košarkaši Zvezde izjednačili su  na 2:2 u finalnoj seriji ABA lige, pošto su u hali "Aleksandar Nikolić" pobedili Partizan rezultatom 68:56.

Pohvalio je Ivanović igru Stefana Lazarevića, ali i dodao da su svi igrači vredno radili.

"Na meni je da odlučim koliko će ko da igra, da li 40 minuta, 30, 10, pet ili minut, ali svi koji uđu verujem da mogu da pomognu", istakao je on.

Ivanović je rekao da njemu ništa ne znači što pet godina u finalu ABA lige niko nije napravio "brejk".

"Nadam se da će biti dovoljan jedan dan da se igrači dovoljno oporave i da možemo da pripremimo male promene u igri", rekao je on i dodao da će presuditi "individualni kvalitet".

Trener Zvezde osvrnuo se i na incidente i vređanje tokom četvrte utakmice, rekavši da klub pre svake utakmice apeluje na navijače.

"Ja mislim da su naši navijači napravili jedan ogroman korak na prvoj utakmici i na ovoj, jer su pokazali čoveka koji je bacio upaljač, i na prvoj i na drugoj, i publika ga je izbacila. Mislim da je to prvi korak da se publika sama edukuje i da dođemo na ono da možemo da igramo normalno", ocenio je Ivanović.

Peta utakmica finalne serije između Partizana i Zvezde igra se u četvrtak u 20 časova, a domaćin će biti crno-beli u Beogradskoj areni.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light intensity shower rain
14°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve