Sport
27.01.2023. 22:15
R. E.

4. februara

Zvezda i Vojvodina igraju u čast Siniše Mihajlovića

Siniša Mihajlović 23.12.2022.
Izvor: ANSA / SIMONE ARVEDA

Pred početak večerašnjeg košarkaškog derbija između Crvene zvezde i Partizana u Pioniru, navijače crveno-belih na sedištima u hali dočekale su posebne pozivnice za fudbalsku utakmicu između Crvene zvezde i Vojvodine, koja će imati poseban značaj.

Beogradski i novosadski crno-beli prvi meč prolećnog dela sezone Superlige Srbije igraju programu 4. februara u Beogradu, a dva kluba odlučila su da je posvete legendarnom igraču Siniši Mihajloviću, koji je nedavno preminuo.

Navijači Zvezde su na kartama koje su ostavili svim prisutnima ispisali i poruku povodom predstojećeg meča i izneli nadu da će što veći broj ljudi doći na stadion.

"Pored nastavka borbe za Ligu šampiona, ovu utakmicu želimo da posvetimo legendi Siniši Mihajloviću i da na naš način pokažemo koliko nam je značio i koliko nam znači. Potreban nam je pun stadion, jer je sramota da se drugi klubovi i tribine opraštaju od našeg Mihe, a da Marakana ne kaže svoje. Za Mihu, za titulu, za Ligu šampiona! Svi na stadion", navedeno je u objavi.

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra od posledica leukemije.

On je tokom uspešne karijere nastupao i za Vojvodinu i za Crvenu zvezdu.

Za Vojvodinu je odigrao 73 utakmice i postigao 19 golova, dok je u dresu Zvezde odigrao 38 utakmica, postigao devet golova i osvojio Ligu šampiona 1991. godine.

Za reprezentaciju je nastupao 63 puta i postigao je 10 golova.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve