Sport
21.02.2023. 13:07
Beta

FK Partizan

Uradi humanu stvar i osvoji kartu za meč sa Šerifom

Partizan
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Fudbalski klub Partizan pozvao je sve navijače i simpatizere da dobrovoljno daju krv u Zavodu za transfuziju krvi u Nišu i naInstitutu za transfuziju krvi u Beogradu.

Crno-beli su saopštili i da će nagraditi svakog navijača koji to učini. 

Na osnovu potvrde o dobrovoljnom davanju krvi na blagajni stadiona Partizan navijači će dobiti besplatnu ulaznicu za meč Lige konferencija protiv Šerifa, za sektor po želji, izuzev za trbine Istok centar i Zapad - centar, saopštio je klub.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi organizuje se danas u Nišu do 19 časova (Bulevar Dr Zorana Đinđića 48), i u četvrtak u Beogradu (Svetog Save 39) od 9 do 18 časova.

Fudbaleri Partizana dočekaće u četvrtak u 18.45 časova ekipu moldavskog Šerifa, u revanš meču šesnaestine finala Lige konferencija.

Partizan je u prvom meču u Moldaviji pobedio rezultatom 1:0.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Partizan o derbiju: "Tražimo da se igra 2. marta"
1

Saopštenje

17.02.2023. 14:38

Partizan o derbiju: "Tražimo da se igra 2. marta"

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je iz medija saznao da je Crvena zvezda samoinicijativno promenila termin odigravanja 169. "večitog" derbija i traži od Zajedince Super lige da se meč odigra prema ranije utvrđenom rasporedu, 2. marta, pošto bi u suprotnom crno-beli bili u neravnopravnom položaju u odnosu na rivala.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve