Sport
17.03.2020. 15:30
Tanjug

Španski fudbalski klub

FUDBAL U DOBA PANDEMIJE: Trećina tima Valensije pozitivno na koronavirus

w_55942855.jpg

Španski fudbalski klub Valensija saopštio je da je oko 35 odsto osoblja, uključujući i fudbalere, pozitivno na korona virus.

Prvo je

Španski fudbalski klub Valensija saopštio je da je oko 35 odsto osoblja, uključujući i fudbalere, pozitivno na korona virus.

Prvo je u subotu pozitivan bio Argentinac Ezekijel Garaj, potom su juče potvrđeni Španac Hose Gaja i Francuz Elijakim Mangala, da bi večeras objavljeni novi podaci, ali bez otkrivanja imena.

[caption id="attachment_274075" align="alignnone" width="697"]EPA-EFE/UEFA / HO **SHUTTERSTOCK OUT** HANDOUT NO SALES/NO ARCHIVES EPA-EFE/UEFA / HO **SHUTTERSTOCK OUT** HANDOUT NO SALES/NO ARCHIVES[/caption]

Ceo tim i zaposleni u klubu se nalaze u izolaciji, a sumnja se da su virus "zakačili" u mečevima osmine finala Lige šampiona protiv Atalante, koja dolazi iz najrizičnije oblasti u Evropi, a koja ih je dočekala u Milanu.

U revanšu na Mestalji bile su preduzete sve mere obezbeđenja i nije bilo publike, ali očigledno da to nije bilo dovoljno.

[caption id="attachment_274073" align="alignnone" width="674"] EPA-EFE/UEFA / HO **SHUTTERSTOCK OUT** HANDOUT NO SALES/NO ARCHIVES EPA-EFE/UEFA / HO **SHUTTERSTOCK OUT** HANDOUT NO SALES/NO ARCHIVES[/caption]

Koronavirus u svetu sporta:

"IGRAČI NE SMEJU VAN ZEMLJE": Crvena Zvezda i Partizan u izolaciji

Spisak sportista koji su zaraženi koronavirusom

ODLOŽENE SVE UTAKMICE: UEFA suspendovala Ligu šampiona i Ligu Evrope

RUDI GOBER ZARAŽEN: NBA i Evroliga suspendovale sezonu zbog koronavirusa

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
8°C
20.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve